Annonce
Sport

Efter redningsaktionen: Her er den nye Randers HH-ledelse

Joachim Enggaard er en af blot tre spillere på kontrakt i klubben, så Randers HH har travlt med at få samlet et hold til den nye sæson. Foto: Lars Rasborg

Den nye bestyrelse i Randers HH har nu konstitueret sig med otte medlemmer. Nu skydes arbejdet frem mod den nye sæson i 1. division i gang.

Annonce

Randers: Som amtsavisen.dk tirsdag aften kunne fortælle, lykkedes det på den ekstraordinære generalforsamling Randers HH at sikre opbakning til at drive klubben videre.

Efter generalforsamlingen har den nye bestyrelse konstitueret sig med otte medlemmer. Formand bliver Henrik Frydendahl, som tidligere har siddet i det sportslige udvalg i Randers HH og altså nu vender tilbage til klubben. De øvrige medlemmer af bestyrelsen er Claus Christensen, Morten Ballegaard Sørensen, Sven Aaquist, Kent Hvid, Birgitte Glerup, Jan Hørby og Stig Rasmussen.

Ud af bestyrelsen glider formand Brian Knudsen, Niels Flemming Troelsen og Kim Mouritsen. De fortsætter dog alle som frivillige i klubben i diverse udvalg. Den nye bestyrelse holder deres første bestyrelsesmøde torsdag, hvor arbejdet med at forberede klubben til den kommende sæson i 1. division for alvor bliver skudt i gang.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for den nye bestyrelse og til at være med til at få Randers HH revitaliseret. Det er glædeligt, at der på generalforsamlingen var så stor opbakning, både hvad angår nye ressourcer til ledelsesarbejdet og hvad angår opbakning fra de fremmødte aktionærer, der alle ser Randers HH som en vigtig del af byen, siger den nye bestyrelsesformand Henrik Frydendahl i en pressemeddelelse.

- Vi kommer til at gå en udfordrende sæson i møde, og der bliver meget arbejde, som skal udføres. Men jeg er sikker på at vi nok skal sikre en lys fremtid for klubben, i håb om, at der også er opbakning til klubben og forståelse for dens betydning ude hos byens virksomheder og forretningsdrivende. For der vil jo også fremadrette være behov for midler fra byens erhvervsliv, som til gengæld får en klub, der er med til at sikre branding for byen og ikke mindst er med til at sikre, at der er en mulighed for de unge drenge i byen, for at spille elitehåndbold, tilføjer han.

Første hjemmekamp i 1. division for Randers HH er 13. september mod Fredericia HK.

Amtsavisen.dk arbejder på at få et interview med den nye bestyrelsesformand, Henrik Frydendahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Kampen minut for minut: Flere pragtmål sendte Randers FC foran - men Hobro pressede i intens kamp

Annonce