Annonce
Randers HK

Efter skadesmareridt: Dansk bagspiller skifter til Randers HK

Nicoline Olsen i aktion for Aarhus United i november 2017. Arkivfoto: Ole Nielsen
22-årige Nicoline Olsen skal efter et par skadesplagede år forsøge at relancere karrieren i Randers HK. Hun har tidligere vundet EM-guld og VM-sølv med det danske U18-landshold.

Randers: Fremtiden så lys ud for Nicoline Olsen, da hun i januar 2016 fik sin debut som seniorspiller for Skanderborg i 1. division.

Højrebacken var sommeren forinden med til at sikre Danmark EM-guld med U18-landsholdet, som et år senere fulgte op med sølvmedaljer ved VM.

Men siden hun i marts 2018 blev ramt af en korsbåndsskade i en ligakamp for Aarhus United mod Odense Håndbold har det ikke handlet om at jagte medaljer for Nicoline Olsen.

Annonce

Toårig aftale

Det har handlet om at kæmpe sig tilbage på håndboldbanen, og den kamp skal hun nu fortsætte i Randers HK, der onsdag morgen meddeler, at klubben har indgået en toårig kontrakt med bagspilleren.

- Efter at jeg i en længere periode har været sat ud af spil, tripper jeg for igen at kunne løbe på en håndboldbane og kæmpe om vigtige point. Dette ser jeg en mulighed for i Randers HK, siger Nicoline Olsen i en pressemeddelelse.

- Det at bygge et nyt hold op er noget specielt, så det bliver spændende at se, hvor vi står. Jeg er dog sikker på, at et hold bestående af unge spillere, som har udvikling for øje og bare vil træne hårdt hurtigt, får pilen til at pege i den rigtige retning.

- Det er vigtigt for mig at finde noget kontinuitet, og jeg glæder mig derfor til de næste to år i Randers HK-trøjen, lyder det videre fra 22-årige Nicoline Olsen.

Duo med Møller

Hun er oprindelig fra Aabybro og har udover Skanderborg og Aarhus United repræsenteret den svenske ligaklub, Skara, på seniorplan.

- Bedre indstilling end Nicoline Olsen besidder, findes måske ikke, og trods en lang skadesperiode er hendes indstilling intakt. Den har vi brug for i opbygningen af et nyt hold.

- Men vigtigst så passer hun perfekt ind i det spil, som vi gerne vil spille, og jeg håber, vi får Nicoline Olsen tilbage og kan hjælpe hende videre i udviklingen, for så bliver hun uden tvivl en stor gevinst for holdet i den kommende sæson, siger Randers HK-træner Niels Agesen i pressemeddelelsen.

Udover Nicoline Olsen har Randers HK også hentet Mia Møller fra Bjerringbro ind til højreback i den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce