Annonce
Østjylland

Efter sort år: Julen er vendt tilbage til Trøjborg

YES. Så bli'r det igen jul. I den ene ende af Tordenskjoldsgade er der nu igen gran og juleudsmykning over gaden. Sidste år var julehyggen sparet væk. Foto: Axel Schütt
Kassen var tom i Trøjborg Handelsstandsforening. I år blev der igen råd til juleudsmykning.
Annonce

TRØJBORG: Trøjborgs jul gik i sort sidste år. Men nu er juleudsmykningen vendt tilbage.

- Det er vi rigtig glade for, og vi får mange henvendelser fra folk, som er lige så glade som os. Begejstringen er faktisk rigtig stor, siger formanden for Trøjborg handelsstandsforening, David Posin.

Kassen i Trøjborg Handelsstandsforening var simpelthen tom sidste år, så der var ikke råd til at pynte op, fordi den gamle juleudsmykning var brugt, hullet og udtjent. Kun 28 ud af 60 forretninger på Trøjborg var med i handelsstandsforeningen, så der var ikke råd til at købe ny julepynt.

- Vi er egentlig ikke blevet flere medlemsbutikker af handelsstandsforeninger, men vi har sparet op, så vi kunne begynde et sted. Vi fik et godt tilbud til 60.000 kroner. Nu sparer vi yderligere op, og så kan det jo være, der kan komme julekogler og ekstra lys i julepynten næste år, siger David Posin.

Annonce

Julemanden kigger forbi

Det er nede fra hans frisørbutik, at julepynten over Tordenskjoldsgade begynder - og strækker sig op til Støvsugerhjørnet.

Det var til stor ærgrelse for Trøjborgs mange beboere, at juleudsmykningen var væk sidste år. Det kunne man læse på blandt andet Facebook. Men nu er der håb forude, og i den kommende weekend har julemanden ovenikøbet meldt sin ankomst i Tordenskjoldsgade.

- Han kommer også de kommende weekender. Vi er enige om, at der skal ske noget ekstra i vores gade, og det har vi mange tilkendegivelser om. Vi oplever en hård periode lige nu med faldende salg på grund af Kommunehospitalets lukning. Men fællesrådet har tilkendegivet, at det vil bakke de handlende op, lige som vi i år laver juleudsmykningskonkurrence. Vi prøver at få gang i den - og det skal nok lykkes, siger David Posin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

Annonce