Annonce
Sport

Efter stort forår: Midtbanespiller forlænger med Randers FC

Foto: Henning Bagger/Scanpix

Frederik Lauenborg har lagt yderligere et år på sin aftale med Randers FC, som nu løber til 2021.

Annonce

Randers: Stortalentet Frederik Lauenborg, der i foråret spillede sig ind på den centrale midtbane hos Randers FC, har forlænget sin kontrakt frem til 2021.

Onsdag eftermiddag meddeler klubben, at 21-årige Frederik Lauenborg har lagt yderligere et år på den oprindelige kontrakt, der løb til 2020.

- Jeg er virkelig glad for, at det er blevet til en forlængelse i Randers FC. Jeg nyder at spille for klubben og er virkelig glad for, at det er her min fodboldfremtid er. Nu skal jeg bygge på og fortsætte min udvikling, så jeg kan få endnu mere spilletid og hjælpe klubben med at opnå gode resultater, siger han i en pressemeddelelse.

Sportsdirektør Søren Pedersen glæder sig over at have fået den nye aftale på plads.

- Frederik er en meget talentfuld spiller med et stort potentiale. Jeg synes, at vi i den forgangne sæson så mange gode præstationer fra ham. Han giver sig altid 100 procent, tager ansvar og er klog med bolden. Nu gælder det om, at han bygger yderligere på, så han kan gøre en endnu større forskel på banen for klubben, siger Søren Pedersen.

Frederik Lauenborg er noteret for 10 ungdomslandskampe. Inden han kom til Randers som ungdomsspiller, har han optrådt for Vejlby IK og IK Skovbakken.

I den forgange sæson spillede Lauenborg 18 kampe i Superligaen - de 13 fra start.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce