Annonce
Fodbold

Efter syv mål i to kampe: Håbet lever i Helsted

Helsted Fremad og Løgstør spillede mandag 3-3. Arkivfoto: Annelene Petersen
Oprykkerne fra Helsted hænger på i Jyllandsserie 2 efter en pinse, hvor de hentede fire point i to kampe.

Helsted: I fredags slog oprykkerne fra Helsted på hjemmebane rækkens nummer to fra VSK Aarhus med hele 4-1 på to scoringer af Mathias Fransen samt mål af Simon Snog og Nicolai Villadsen.

Mandag blev det så til et enkelt point på udebane mod Løgstør i et målrigt opgør, der endte 3-3.

Helsted var i føring 3-2 ved pausen på mål af Mathias Klysner, Mathias Fransen og Nicolai Villadsen, og de var tæt på at komme på 4-2 i begyndelsen af anden halvleg, da Adam Rønn havde en afslutning på stolpen.

Men i stedet fik hjemmeholdet udlignet med omkring ti minutter tilbage af kampen, hvor der opstod lidt uro i Helsted-forsvaret, efter at Nicolai Villadsen måtte trække sig ud med en skade.

- Det var positivt, at vi leverede vores klart bedst præstation på græs i foråret. Her har vi det normalt svært, fordi vi er vant til at spille på kunstgræs på hjemmebane, siger Helsted-træner Kasper Christiansen.

- Men til gengæld knækkede filmen på standardsituationerne, hvor vi indkasserede tre mål. Det ene var på straffespark, men de andre to falder efter et kort frispark og et hjørnespark, hvor vi ikke var parate, tilføjer Helsted-træneren, der fremhævede U19-spilleren Thomas Kræn for en flot indsats i opgøret, hvor han lagde op til alle tre Helsted-scoringer.

Situationen i rækken er den, at de tre bedste hold undgår nedrykning, mens nummer fire skal ud at spille playoffkampe. Nummer fem får også en playoffkamp, hvis de har flere point end nummer fem i den anden pulje.

For Helsted er alt stadig åbent, selv om de ligger næstsidst. De har nemlig tre kampe tilbage og har kun tre point op til Vorup på tredjepladsen.

- Inden foråret ville vi nok have været tilfredse med at få en playoffkamp. Men det er klart, at som situationen er nu, har vi chancen for at nå tredjepladsen, og det går vi selvfølgelig efter. To af vores tre resterende kampe er på hjemmebane, og de to hjemmekampe må vi regne med, at vi skal have maksimumpoint i, og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Kasper Christiansen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce