Annonce
Randers FC

Efter uafgjort mod AaB: Læs reaktionerne her

Mathias Nielsen scorede sit første Superligamål nogensinde. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Randers FC spillede 3-3 mod AaB fredag aften. Få reaktionerne fra cheftræner Thomas Thomasberg, Mathias Nielsen og Vito Hammershøy-Mistrati her.
Annonce

Randers: Karantæner og skader havde sendt Patrik Carlgren, Simon Piesinger, André Rømer, Saba Lobjanidze, Björn Kopplin og Erik Marxen på tribunen til fredagens kamp mod AaB.

Alligevel fik Randers FC ét point med 3-3.

Mathias Nielsen scorede sit første Superligamål nogensinde, Vito Hammershøy-Mistrati lavede et forløsende mål og Thomas Thomasberg er stolt over reserverne.

Få alle reaktioner her.

Vito Hammershøy-Mistrati

Vito Hammershøy-Mistrati startede inde i Superligaen for Randers FC for første gang siden august. Midtbanespilleren leverede med et mål og en assist.

- Det er megadejligt at få bevist, at jeg godt kan levere her i Randers FC trods en svær start, siger den centrale midtbanespiller, som tydeligt viste forløsningen ved sin reducering til 1-1.

- Selv i den her kamp har jeg en svær start. Jeg er sgu lidt nervøs, må jeg indrømme. Det kan godt være, at det er mig selv, men jeg synes, at der er lidt pres på, når man kommer ind og får chancen igen. Så det var virkelig dejligt, at det mål gik ind. Det løsner lidt på det.

Publikum kårede den tidligere Hobro-spiller til kampens spiller.

- Jeg spiller en fin kamp, men der var også andre, der kunne få den titel. Mathias Nielsen gør det sindssygt godt, og Frederik Lauenborg og Alhaji Kamara spiller også en rigtig god kamp. Det gør alle faktisk. Det er lidt mærkeligt at sige, når vi har lukket tre mål ind, men sådan er det nogle gange.

Han glæder sig over, at holdet leverede trods skader og karantæner.

- Der er nok ikke mange, som havde forventet, at vi ville spille så godt. Vi har bare en sindssyg dygtig trup med benhård konkurrence på alle pladser. Det gør, at vi bare kan mose derudad.

- Nu skal jeg ikke jinxe det her, men det tegner godt. Det er ikke alle hold, der kan have fem-seks mand ude og stadig spille så godt.

Mathias Nielsen

Forsvarsspilleren kom humpende og med is på knæet ud til den ventende presse, men han forsikrer, at det ikke er alvorligt.

Han spillede også hele kampen og ærgrer sig over det uafgjorte resultat.

- Det er lidt irriterende, at vi ikke holder de føringer. AaB får nogle kluddermål på returbolde, som vi ikke får fulgt op på. Det er lige så meget held, som det er dårlig opdækning. Det er tilfældigheder, men det hører med.

- Simon Graves redder os også til sidst, hvor de kan stjæle det hele, så det er vel okay (med 3-3, red.), siger Mathias Nielsen.

Den tidligere AC Horsens-spiller scorede målet til 2-1, som var det første Superligamål i karrieren, hvis man altså ser bort fra selvmålet mod FC København tidligere på sæsonen.

- Det er dejligt. Jeg når faktisk at sige til min kæreste tidligere i dag, at jeg kunne mærke, at målet var der i aften. Det var lidt vildt, at den så faktisk kom snigende, griner midterforsvareren.

Thomas Thomasberg

- Det var en underholdende kamp med mange chancer, men er jeg glad og stolt over, at vi kan skifte så mange på centrale positioner og så stadigvæk komme med et godt udtryk og levere en præstation, der giver et fortjent point. Men det er ikke nogen hemmelighed, at når man fører 2-1 ved pausen og 3-2 i anden halvleg, så håber man på mere, siger cheftræner Thomas Thomasberg, der måtte se bort fra seks normale startere.

- Jeg er meget tilfreds med dem, som kom ind i dag, men for mig er det ikke en overraskelse, at vi har gode reserver. Det er jo ikke totalt uprøvede drenge, som kommer ind, men selvfølgelig er det hårdt, når så mange normale startere mangler i centrum af banen. Alligevel så det fornuftigt ud, men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke brød mig om, at de scorede tre gange.

- Jeg synes, at vi var svækkede defensivt, men jeg kunne også se, at vi kom til at stå med et endnu bedre offensivt udtryk på bolden. Men det er vigtigt for os at gardere os bedre nede bagi, for vi kan ikke forvente at score tre eller fire mål hver kamp, selvom vi har været gode til at lave mål i den her sæson.

Er det blevet sværere for dig at sætte holdet til de næste kampe efter i aften?

- Der bliver nogle, jeg skal skuffe næste gang. Nu bliver det en lidt speciel kamp, fordi det er i Nordsjælland, hvor vi skal have lavet den rigtige taktik til at byde dem op til dans, så vi ikke kommer til at løbe rundt efter deres spillere. Jeg skifter målmand, og så må vi se med resten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce