Annonce
Randers

Efter ufrivillig lukning: Dit Smørrebrød genåbner ikke butikken i Randers

Dit Smørrebrøds lokaler i Trangstræde 1 må finde sig en ny lejer, da forretningen lukker i byen. Hvis de vender tilbage, bliver det et sted, hvor de kan åbne restauration. Foto: Annelene Petersen
Smørrebrødsforretningen i Trangstræde lukker efter knap fem år i Randers. Uheldige omstændigheder i lejemålet falder sammen med travlhed og personalemangel i Skagen. Men måske er Randers-historien ikke helt slut.

Randers: På indgangspartiet hos Dit Smørrebrød i Trangstræde er en ny seddel hængt op som afløser på den, der fra starten af august bekendtgjorde, at butikken havde fået uønsket besøg af skadedyr.

Og det er ikke behagelig læsning for de kunder, der havde håbet på, at butikken i Randers ville genåbne, når den havde fået bugt med kakerlakkerne:

"Kære søde kunder. Det er med stor ærgelse, at vi efter længere tids overvejelser har valgt at opsige lejemålet i Randers," lyder indledningen, som fortsætter med en taksigelse til de faste kunder, hvis støtte og opbakning har været med til at gøre tilværelsen til en fornøjelse for de ansatte.

"Men det sidste stykke tid har vi stødt på rigtig mange udfordringer med de nuværende lokaler, som desværre har ført os til denne beslutning'" lyder det videre.

Det er da også med vemod, at Maibritt Solberg drejer nøglen om hos Dit Smørrebrød efter fire et halvt gode år i Randers.

- Vi har været rigtig glade for tiden i Randers. Det var der, vi startede. Men nu er det blevet ret stort for os i Skagen, fortæller Maibritt Solberg, som i dag driver to smørrebrødsrestauranter i Skagen.

Lille fremtidshåb

Hun forklarer da også, at selvom de har haft problemer med kakerlakker i Dit Smørrebrøds lokaler i Trangstræde, er travlheden i Skagen også en faktor i forhold til lukningen.

- Min datter har stået for afdelingen i Randers, men nu har jeg trukket hende herop til Skagen som tjener, fortæller hun.

Det har nemlig været vanskeligt at få tjenere nok, efter at de sæsonarbejdende studerende er tilbage på studierne.

For personer fra Randers og omegn med forsmag for butikkens smørrebrød er der dog et lille håb for fremtiden.

- Hvis vi skulle finde nye lokaler nu, skulle det være for at drive forretningen videre som restauration, fortæller hun.

- Men det har vi simpelthen ikke tid til i øjeblikket.

Hun vurderer dog, at der er en ret stor sandsynlighed for, at det sker på et tidspunkt. Men hvornår, det i givet fald bliver, er svært at sige på nuværende tidspunkt.

- Vi har stadig rigtig travlt heroppe, selvom højsæsonen er slut, siger hun.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce