Annonce
Læserbrev

Efterladte tankstationer – nogle gange hjælper det at sætte fokus på et problem

Annonce

Læserbrev: Som de fleste nok har bemærket, har Shell-grunden ligget øde hen og skæmmet Randers bymidte i næsten fem år. Det er alt for nemt for olieselskaberne bare at lukke ned, lade disse grunde ligge og håbe på, at de stiger i værdi uden at røre en finger. Det er ikke at vise samfundssind over for det samfund, som selskabet har været en del af – og hvor de hver dag har hentet deres indtjening, indtil de fandt, at nu var indtjeningen blevet for lille. Så kan man bare rykke til et andet sted og senere efterlade sig nøjagtig samme spor, hvis ingen gør noget ved det. Det gjorde vi så i Randers.

Og vi glæder os over, at ejeren – DCC Energi, som er en del af Shell-koncernen – efter vedvarende pres nu er kommet til fornuft. Og at man er kommet frem til en pris, som kommunen kunne gå med til. Tak for det. Et enigt byråd stemte købet af Shell-grunden igennem på byrådsmødet 25. marts 2019. Det er vi meget tilfredse med.

Desværre er denne sag jo ikke den eneste af sin slags. Vi har en anden grund, ejet af Q8, i Drastrup. Den er der ikke nogen løsning på endnu.

Men Iben Sønderup har kurs mod Folketinget. Og hvis hun kommer ind, kan vi styrke samarbejdet om løsningen på de efterladte tankstationer endnu mere. Vi mener, at lovgivningen skal strammes op.

Ting kan lykkes, når man lægger et stykke arbejde i dem. Det vil vi fortsætte med.

Tak til vores gode byrådskolleger for samarbejdet. Og tillykke til Randers med, at vi nu kan se frem til en pænere plads i vores midtby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce