Annonce
Randers

Efterlyser bonusfar: Ikke set i tre dage

Arkivfoto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Randers: Pernille Hald har lagt et opslag på Facebook, hvor hun efterlyser sin bonusfar, der er forsvundet fra sin lejlighed i Niels Ebbesens Gade i Midtbyen.

"Vi er desværre kommet i en situation, som vi for alt vi verden helst ville have været for uden! Min bonus far igennem 10 år er meldt savnet. Vi kan ikke få kontakt til ham og politiet kan desværre heller ikke," skriver Pernille Hald om bonusfaren.

Til Randers Amtsavis fortæller Pernille Hald, at hun og familien har været rundt på de forskellige steder, hvor de har en formodning om, at han kunne befinde sig, men foreløbig altså uden held.
Blandt andet en kirkegård i Borup og et kolonihavehus i Vasen.

Han har været sporløst forsvundet siden tirsdag, og da han har efterladt sin pung, der indeholder blandt andet dankort, i lejligheden, mener familien, at det er mest sandsynligt, at han stadig befinder sig i Randers-området.

- Han har altid været glad for at rejse, men vi har ikke haft mulighed for at undersøge, om hans pas er væk. Men i og med, at hans pung stadig ligger i lejligheden, er chancen for, at han er rejst ud af landet, nok lille, siger Pernille Hald, som håber det bedste, men frygter det værste.

- Det er aldrig sket før, så det kan man jo ikke lade være med. Det ligner ham heller ikke at forlade lejligheden på den måde, som det er sket på, siger hun.

Østjyllands Politi har siden torsdag aften ledt efter ham flere steder i Randers-området.

Den forsvundne beskrives som:

67 år
175-180 cm høj
Spinket, nærmest ranglet af bygning
Har gråt, mellemlangt hår (mere gråt og lidt længere end på billedet af ham)
Bærer briller
Han er muligvis iført en hvid dunjakke
Han har en speciel, nærmest småløbende gang

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Thorsager Kirke har næsten fået alle stole tilbage: Efterladt varevogn gemte på stjålne rundkirkestole

Annonce