Annonce
Østjylland

Efterlysning gav pote: Brøndbyfans identificeret

Brøndbytilhængerne skaber ofte god stemning, men ind i mellem skaber de sig lige rigeligt. Her et foto fra årets pokalfinale, hvor klubben fra Vestegnen tabte til FCM. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Østjyllands Politi efterlyste i sidste uge 18 Brøndby-fans, som mistænkes for at stå bag vold og grov forstyrrelse af den offentlige orden i forbindelse med et fodboldstævne i Aarhus tilbage i januar. Der er nu alle identificeret.
Annonce

AARHUS: Et finalenederlag i årets KMD Cup, der blev afviklet i Ceres Arena, var mere end adskillige Brøndby-fans kunne klare.

Stolesæder blev revet op og kort efter fløj de gennem luften i retning mod nogle jublende AaB-fans - i øvrigt akkompagneret af flere flyvende og fyldte ølkrus.

Det fik i sidste uge Østjyllands Politi til at efterlyse 18 Brøndby-tilhængere. Efterlysningen i pressen og på politiets sider førte til en del henvendelser fra borgere og fra nogle af de efterlyste selv. De mistænkte kan nu forvente at modtage en sigtelse og blive indkaldt til en afhøring.

Det fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- En stor tak til alle de borgere, der har henvendt sig. Det har været en god hjælp til at få identificeret de mistænkte, så vi kan komme videre med sagen, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce