Annonce
Randers

Efterlysning: Kender du mændene i bil brugt ved drabsforsøg?

Østjylland: Østjyllands Politi efterlyser vidner i forbindelse med en sag om to drabsforsøg i forbindelse med bandekonflikten.

Lørdag 24. juni klokken 17:03 kørte en bil forbi Auto Bazaren ved Bazar Vest på Edwin Rahrsvej i Aahus. Ud for værkstedet, hvor der stod flere personer, afgav personer i bilen flere skud med en automatriffel. Ingen personer blev ramt.

Da bilen kørte fra stedet, afgav personerne i bilen skud mod en person på parkeringspladsen bag Bazar Vest. Han blev dog heller ikke ramt.

Kort efter blev bilen, som blev brugt i forbindelse med skyderierne, fundet brændende i et skovstykke syd for Skjoldhøjparken i Tilst. Fra dette sted kørte en anden flugtbil med fire personer ad Skjoldhøjvej mod Anelystvej. Ved Anelystvej drejede bilen til højre mod nord i retning mod Bilka, hvor den var ved at ramme en motorcyklist, som kom kørende på Anelystvej i samme retning. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Episoden blev filmet, og du kan se filmen øverst i denne artiklen. Politiet har valgt at offentliggøre filmen i håbet om, at nogen kan genkende føreren eller passageren i bilen, har oplysninger om bilen, eller oplysninger om personer, som brugte bilen 24. juni eller perioden omkring denne dato.

Den viste bil er en metalblå Nissan Primera med registreringsnummer: ZZ 59 666. Bilen blev senere fundet udbrændt i Fredericia-området.

Skuddene ved Bazar Vest blev affyret mod personer med banderelationer, men i et område og på et tidspunkt, hvor der også befandt sig andre mennesker. Østjyllands Politi opfordrer alle, der kan have oplysninger i sagen om at henvende sig.

- Lige nu har vi 28 personer fængslet, som vi har anholdt i forbindelse med bandekonflikten. Vi fortsætter med at gå målrettet efter dem, vi mangler, og jeg håber, at borgerne vil hjælpe os med de tips og observationer, de eventuelt ligger inde med, siger politiinspektør René Raffo.

Hvis har oplysninger i sagen, bedes du ringe til politiet på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce