Annonce
forside

Eftersøgning fortsætter: Politiet sender helikopter i luften for at søge efter forsvundet mand

Østjyllands Politi beder om hjælp til eftersøgningen af 47-årige Pavia. Privatfoto

Sidste livstegn fra den 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann var en telefonsamtale meget tidligt søndag morgen. Politiet søger efter manden på Djursland. Blandt andet er hundepatruljer sat på opgaven.

Randers/Djursland: Mandag formiddag fortsætter Østjyllands Politi eftersøgningen efter den 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann.

Pavia Hamann har senest givet lyd fra sig i en telefonsamtale med sin far halvfem søndag morgen, hvor han oplyste, at han befandt sig på en mark - formentlig ved Virringmark vest for Fausing i det sydøstlige Randers.

Politiet har søndag eftermiddag og aften ledt efter ham med både hunde og helikopter, men foreløbigt uden resultat. Eftersøgningen er genoptaget mandag morgen, hvor der igen er sendt hundepatruljer ud i området omkring Fausing, og der er også rekvireret en helikopter til at hjælpe med eftersøgningen.

Den forsvundne mand beskrives som grønlandsk af afstamning, almindelig af bygning, med karseklippet sort/gråt hår. Han er iført en lysegrå strikket bluse, blå jeans og gule ankelskindstøvler. Østjyllands Politi opfordrer borgerne til at kigge efter Pavia Hamann - særligt i området omkring Fausing og Gl. Estrup. Har man oplysninger i sagen, eller har man set Pavia Hamann, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce