Annonce
Østjylland

Ejere til stjålne designvarer efterlyses. Er dette din stol?

<p>Nordjyllands Politi søger ejeren af denne støvgrønne bamsestol af Hans J. Wegner. Privatfoto</p>

Lager af stjålne designervarer søger deres ejere

Annonce

En såkaldt bamsestol af møbeldesigner Hans J. Wegner er dukket op i en større sag om efterforskning af indbrudskriminalitet i Nordjylland. Stolen er en af flere designermøbler, som politiet har fundet. Flere af dem er formentlig fra det nordlige Østjylland. Det er endnu ikke lykkedes politiet at lokalisere den retmæssige ejer af stolen.

Nordjyllands Politi søger ejeren af denne støvgrønne bamsestol af Hans J. Wegner. Privatfoto

Det oplyser politiassistent Heidi Ovesen fra Nordjyllands Politi.

Der er tale om en særdeles dyr sag. En ny bamsestol koster nemlig i omegnen af 120.000 kroner, og Heidi Ovesen oplyser, at en ombetrukket, brugt stol let kan sælges for omkring 80.000 kroner. Det er derfor, stolene er et attraktivt kostervalg hos tyvene.

Nordjyllands Politi har fundet frem til en hæler, der lå inde med den grønne bamsestol på sit »lager«, men hæleren har ikke kunnet eller villet oplyse, hvorfra stolen er stjålet.

Derfor vil politiet meget gerne i kontakt med folk, der enten i form af billeder eller tidspunkt for indbrud i deres hjem kan dokumentere deres ejerskab af stolen, der mangler en knap og er ombetrukket i en støvgrøn farve.

Den dyre bamsestol er fundet i forbindelse med en større sag om indbrud og hæleri, som Nordjyllands Politi har efterforsket i et stykke tid.

Politiet har under sagen fundet genstande for lidt over en halv million kroner. Det drejer sig blandt andet om yderligere to bamsestole samt PH lamper og lignende designergenstande. Ejerne af de to andre bamsestole er fundet.

Heidi Ovesen oplyser, at de mange genstande formentlig er stjålet i Nordjylland og Nordøstjylland. Men et krydstjek af indbrud og bamsestole har ikke givet resultat på netop den bamsestol, der mangler en knap, så nu udvider politiet området for eftersøgningen af ejeren til at nå helt ned til Randers- og Aarhus-egnen.

Hvis nogen genkender stolen eller har andre oplysninger i sagen, så kan Servicecentret ved Nordjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Annonce