Annonce
Randers

Ejerpar orker ikke at starte forfra: Assentoft Kro skal sælges

Traktørstedet sættes nu til salg. Så er det op til den nye ejer, hvad der skal ske, lyder det fra kroejeren Johnny Meier Skiffard. Privatfoto

Assentoft Kro, der brændte delvist ned i august, skal ud på købers marked. Ejerparret vil ikke vente på, at kroen bygges op, for den kan først stå færdig til november næste år. Og det er for længe at vente, mener Johnny Meier Skiffard.

Annonce

Assentoft: Forsikringsselskabet vil gerne være med til at bygge Assentoft Kro op efter branden i august, men bygningen kan først stå klar til november 2019. Dermed mister kroejer Johnny Meier Skiffard over et helt års omsætning.

- Og det er for lang tid. Vi orker ikke at starte forfra og få bygget hele forretningen op igen, siger Johnny Meier Skiffard, der fik 12 år på stedet, sammen med sin kone, Mette.

Hun driver i forvejen et bogholderifirma, og her bliver Johnny Meier Skiffard så ansat fremover. Samtidig har han fået flere tilbud som kok på Aarhuskanten.

- Men intet er vedtaget endnu. Nu skal vi lige have det hele til at falde på plads. Men vi sælger kroen, det ligger fast, siger Johnny Meier Skiffard, der kalder det ærgerligt, at kro-eventyret skulle ende på denne måde.

- Vi er ved at vænne os til det, men jo, det var da ærgerligt, siger han og tilføjer, at parret bliver boende i det hus, de bor i i forvejen i Assentoft.

Tre store brande fredag 3. august

Branden, der raserede Assentoft Kro, skete fredag 3. august i år.

Den opstod i nogle el-installationer på førstesalen har politiets brandteknikere kunnet fastslå. Kroen var lukket på tidspunktet for branden, så ingen mennesker var i fare.

Beredskab og Sikkerhed Randers og de omkringliggende beredskaber var noget pressede fredag 3. august, hvor først branden i Assentoft Kro krævede deres indsats om morgenen.

Senere på formiddagen brændte affaldssorteringen Dansortering på Ørneborgvej i Randers, og om eftermiddagen kom den store brand, der kostede tre ældre kvindelige beboere livet, på Farsøhthus i Allingåbro.

Branden på Assentoft Kro blussede i øvrigt op igen lørdag 4. august.

Assentoft Kro brændte delvist ned fredag 3. august i år. Og nu har ejeren opgivet at få bygget den op igen. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce

Interessen er der allerede

Der har i denne uge været holdt de indledende møder med en ejendomsmægler.

På spørgsmålet om Skiffard tror, at det bliver nemt at sælge en delvist brændt kro, svarer han.

- Det ved jeg ikke. Det eneste jeg har hørt indtil videre er, at grunden er eftertragtet. Og der er interesse. Der er nogle, som er ved at undersøge om de vil købe, siger kroejeren.

Han forklarer, at aftalen med forsikringsselskabet er, at der bliver udbetalt en sum for kroen til parret, og så skal stedet i stedet forsøges afhændet.

- Og så er det helt op til en ny ejer, hvad der skal ske. Om det hele skal rives ned og bygges op igen, eller hvad, siger Johnny Meier Skiffard.

Efter 12 år på Assentoft kro er det nu slut for Johnny Meier Skiffard og hans kone, Mette. Her ses de i 2006, hvor parret overtog kroen. Arkivfoto: Richard Sylvestersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Anden testrunde i Randers FC efter coronaramt cheftræner: Lettelse på Viborgvej

Randers

Cyklist kørt ned af svingende bil

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce