Annonce
Østjylland

Ekstra spildevand køres til Fornæs

Slam fra private hustanke deponeres ikke længere ved Reno Djurs i Glatved, men køres nu til rensning på Fornæs Renseanlæg. Det er både billigere og bedre for miljøet. Pressefoto
Aquadjurs hjælper industrien af med spildevand og udnytter dermed egen restkapacitet. En ren win-win for både miljø, samfundsøkonomi og virksomheder.
Annonce

NORDDJURS: Det er ikke sjældent, at tankvogne ruller ind på Fornæs Renseanlæg nord for Grenaa. De er fulde af forskellige typer af spildevand fra nær og fjern. Spildevandet tømmes af og renses sammen med alt det andet spildevand, som bliver pumpet til Fornæs via kloaksystemet.

Tankvognene kommer enten fra en industrivirksomhed, der ikke selv kan håndtere spildevandet på grund af spidsbelastninger, eller fra private hustanke fra eksempelvis sommerhusområderne på Djursland, der ikke er tilsluttet offentlig kloak.

Annonce

Spildevand på hjul

Det rullende spildevand er et nyt og voksende forretningsområde for vand- og spildevandsselskabet Aquadjurs. Rensningsanlægget er placeret tæt på Kattegat og er oprindeligt dimensioneret til store mængder spildevand fra industrien.

- Det kommer miljøet og alle vores kunder til gode i form af stabile lave priser, forklarer direktør for Aquadjurs Palle Mikkelsen.


Det kommer miljøet og alle vores kunder til gode.

Palle Mikkelsen, direktør, Aquadjurs


- Vi får penge for at modtage spildevandet, og vi har kapaciteten til det. Dermed kan vi samlet set rense mere effektivt. Det kommer miljøet og alle vores kunder til gode i form af stabilt lave priser, forklarer direktør for Aquadjurs, Palle Mikkelsen.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Profiler manglede på træningsbanen: Avisens bud på Randers FC's 11 startere på Fyn

Randers FC

Kampen minut for minut: Randers FC kæmpede forgæves for udligning i de sidste minutter

Annonce