Annonce
Randers

Elcykel.lab bliver til Lindebjerg

Genrefoto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Den store fynske specialist i el-køretøjer har overtaget den randrusianske elcykel-virksomhed.

RANDERS: Det tidligere elcykel.lab på Grenåvej i Randers hedder fremover Lindebjerg. Den store fynske virksomhed fra Middelfart har overtaget elcykel.lab pr. 1 april, og elcyklerne i showroom'et i Randers har nu selskab af de andre eldrevne køretøjer fra Lindebjergs sortiment.

- Fremover når vi ud til hele Danmark. Og med Lindebjergs elcykler, kabinecykler, elscootere og kørestole kommer vi til at dække alle aldersgrupper, siger tidligere konsulent i virksomheden, Peter Broløs, der fremover får status af ansat hos Lindebjerg i stedet for selvstændig.

Med indtoget af Lindebjergs køretøjer kommer Peter Broløs til at demonstrere køretøjer, der er mere "danske" end Elcykel.labs hollandske cykler, vurderer han:

- Der er en forskel på, hvad danskere og hollændere efterspørger. Danskerne er mere til det helt enkle design og personlige udtryk og lægger måske ikke helt så meget vægt på komfort, som hollænderne gør. Selvom Elcykel.lab da fik demonstreret, at vi godt kan sælge hollandske cykler i Danmark.

Fremover vil køretøjerne i showroom'et alle blive mærket "Lindebjerg".

- Men rent teknisk er der i dag ikke særlig stor forskel på cykler i samme prisklasse, siger Peter Broløs.

Annonce
Fremover når vi ud til hele Danmark. Og med Lindebjergs elcykler, kabinecykler, elscootere og kørestole kommer vi til at dække alle aldersgrupper.

Peter Broløs, tidligere Elcykel.lab, nu hos Lindebjerg

Adgang til specialiseret viden

Peter Broløs, der hidtil selv har været at træffe i showroom'et på Grenåvej, regner med at trække sig fra forreste linie i løbet af en måned eller to.

- Vi skal have ansat og udlært nogle sælgere, der har overblik over hele Lindebjergs sortiment. Alle kan selvfølgelig ikke være specialister i alting, men vores folk i Randers vil på få minutter kunne finde svar på så godt som alle spørgsmål på stedet. Vi kommer jo til at kunne trække på den store, specialiserede viden, der findes i Middelfart, siger Peter Broløs.

Lindebjergs interesse i Elcykel.lab skyldes først og fremmest, at Middelfartvirksomheden ønskede at udvide sit netværk af showrooms i Danmark, fortæller Lindebjerg-ejer Jan Blaabjerg.

- Og da vi også gerne ville have Peter Broløs med på holdet, blev løsningen, at vi ganske enkelt overtog forretningen.

Dermed er Elcykel.labs tidligere samarbejdspartner i Randers, Bike Repair, ude af billedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce