Annonce
Østjylland

Elektronik-virksomhed er flyttet fra Horsens: Rent praktisk var det bedre

Elektronikvirksomheden boede på cirka 400 kvadratmeter her på Islandsvej. I Ringkøbing er den nu flyttet ind i rammer, der er cirka halvt så store, fortæller direktøren. Arkivfoto: EPC
Efter 10 år på Islandsvej i Horsens har Swede Electronics - tidligere EPC Technology - flyttet adresse og aktiviteter til Ringkøbing.
Annonce

Horsens: Sidste år kom der ny ejer, i januar nyt navn og ny direktør, og nu er adressen også ny.

- Vi eksisterer endnu, og vi lever i bedste velgående, men vi er bare flyttet til Ringkøbing, fortæller administrerende direktør Poul Kjær-Jensen.

Virksomheden, som blandt andet laver batteriladere og alarmsystemer til overvågning af fjernvarmerør, har rødder tilbage til 1949.

Den flyttede i sin tid til Horsens i forbindelse med, at Bjarne Stenberg og Poul Martin Bøtker købte virksomheden i selskabet United Industries, som også drev søsterselskabet BHE.

Da virksomheden i november sidste år blev købt af svenske Swede Electronics, forlød det, at virksomheden blev i Horsens.

- Men rent praktisk viste det sig at være bedre at flytte, fortæller Poul Kjær-Jensen.

Der var tre ansatte i firmaet, da Swede Electronics overtog det. Af forskellige årsager valgte to af dem at stoppe, og det blev en oplagt mulighed til at rykke teltpælene op, fortæller direktøren.

Han er selv bosat i Ringkøbing, og her kunne han finde lidt mindre lokaler, som passede bedre i størrelsen, og som var billigere, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Randers FC For abonnenter

Karakterer efter fuseren mod AGF: En fornem styrmand var ikke nok

Annonce