Annonce
Norddjurs

Elev smittet på Søren Kanne Skolen: Klasse og lærere sendt i isolation

Foto: Daniel Roland/AFP

Grenaa: Søndag blev en elev i 7. klasse konstateret smittet med Covid-19, oplyser Norddjurs Kommune i en pressemeddelelse. Det drejer sig om en elev på Søren Kanne Skolen i Grenaa, afdeling Søndre.

Forvaltningen har været i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed, og på den baggrund er det vurderet, at eleverne i den pågældende klasse skal isoleres, hjemsendes og testes.

Forældrene til børnene i den pågældende klasse er søndag blevet orienteret, og desuden informeres alle øvrige forældre til børn på skolen om situationen, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce

Ledelsen på Søren Kanne og forvaltningen følger situationen tæt og er i dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed. I dialogen indgår blandt andet en vurdering af behovet for at hjemsende og teste skolens medarbejdere.

Mandag morgen oplyser Lene Mehlsen Thomsen, skole-og dagtilbudschef i Norddjurs Kommune, at de lærere, der er tilknyttet den pågældende klasse, også er sendt hjem.

- Bliver der konstateret flere nye smittede, så skal der en ny analyse i gang i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce