Annonce
Læserbrev

Elever skal trygt kunne gå i skole - også selv om ens forælder er politiker

Annonce

Læserbrev: I den forgangne uge har der været megen debat om et læserbrev, som Frank Nørgaard (FN) fra DF har offentliggjort. I læserbrevet oplyser FN blandt andet om en hårrejsende behandling fra en lærer, som et af hans børn har været udsat for i folkeskolen. Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder.

Men hvis det er rigtigt, at en lærer har bedt en elev om at stå på mål for en forældres holdning om politiske spørgsmål, og eleven er blevet udstillet, så er det fuldstændig og aldeles uacceptabelt. Det er så upædagogisk, som noget kan være. Jeg håber virkelig, der må være nogle "formildende" omstændigheder.

Derfor bakker jeg også op om, at byrådsmedlemmet Bjarne Overmark tager sagen op i byrådet, men kun som et lukket punkt. En sådan sag kan byrådet ikke sidde overhørig. Jeg håber virkelig, at ingen elever i folkeskolen i Randers skal frygte for at skulle risikere at skulle stå på mål for en forældres politiske holdninger. Ingen elever skal udsættes for dette. Ingen.

Hvor er for øvrigt Danmarks Lærerforening henne her i Randers i sådan et spørgsmål?

Mig bekendt har der ikke været stillingtagen fra foreningen, og er det rigtigt, så er det ganske enkelt sølle. Må vi høre foreningens mening?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce