Annoncørbetalt indhold

Elsk dit sind og din krop

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For mange kvinder er kroppen et ømt område og der er rigtig mange der er kede af deres udseende. Det stikker i vidt forskellige retninger, om det er skæve bryster, appelsinhud og strækmærker eller en helt tredje grund.

Og der er flere måder at komme problemet til livs, for ja det er et problem, ikke at kvinder skiller sig ud med deres krop men det syn kvinderne selv har og samfundets syn på kroppen. Det bliver lyn hurtigt et problem der får sat sig fast i hovedet og den spreder sig hurtigere end man skulle tro til resten af ens bevidsthed, det er ikke kun længere strækmærkerne eller appelsinhuden der er problemet, det er hele ens syn på sig selv og sin krop der er blevet fordærvet.

Annonce

Det er derfor vigtigt at se dybere end sin egen ”fejl” for det kan være løsningen at ændre fejlene men det kan også være det bare udskyde problemet, det er derfor vigtigt at mærke efter og få hjælp, enten professionel rådgivning eller dele sine bekymringer med sine nærmeste, også selvom det kan være svært og derved arbejde på sit eget syn af sig selv.

Der er i dag mange måder at få hjælp på i dag, både på det mentale plan men også hvis man gerne vil ændre kroppen. Det er blevet mere og mere populært at gå til en plastikkirurg for at få større glæde af deres udseende. Det er der intet i vejen med, og mange oplever endda, at deres livskvalitet forøges kraftigt, efter de har fået foretag et en professionel operation.

Der er som sagt mange i dagens Danmark der får lavet professionelle operationer, om det er fedtsugning, ansigtsløst eller at få lavet større bryster. Det er blevet en almindelig og acceptabel ting at gøre hvis man ikke er tilfreds med sin krop, og især efter et vægttab eller en graviditet.

Det er sket i takt med at kiruger er blevet dygtigere og dygtigere til at lave ændringer på vores krop uden at skade kroppen, og at vores kropidealer er blevet påvirket af samfundet og sociale medier hvor vi har været med til at skabe et urealistisk syn på kroppen og at vi kun viser vores perfekte sider.

Man skal dog altid overveje om det er det værd når man får lavet et indgreb, det er nemlig ikke uden risiko, både at der går noget galt under operationen eller efterfølgende.
Det kan også være en falsk tryghed at få lavet en operation, problemet kan nemlig stikke dybere end man først have troet, det er altså derfor vigtigt at overveje sin beslutning grundigt.

Det er dog vigtigt at vælge en kirurg til operationen som er troværdig og ved hvad han laver, det kan nemlig være altafgørende for din proces og sikkerhed, uanset hvilken operation der er tale om.

Det er selvfølgelig ikke alle ”fejl” der kan ændres på, og det er langt fra alle der kræver en operation men det handler om at du er tilfreds med dine egen krop også selvom andre ikke er det, det er din krop og det er dig der bestemmer hvordan den skal se ud.
Så elsker dig selv og din krop, du har fortjent det!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.