Annonce
Danmark

Elvir Abaz er fyldt med fordomme

Elvir Abaz langer igen ud efter Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige i et indlæg 26. juni.

Det er helt forkert og uden nogen form for fakta. Da Abaz var en lille dreng var der ingen grænser for tolerance og naivitet i flygtningepolitikken.

Allerede ved ankomsten truede nogle muslimer andre i asylcentre. Senere, når de havde fået godkendt asyl, så vi muslimske bander, der hærgede indkøbscentre, svømmehaller, biblioteker, bombarderede politi og brandvæsen med sten.

Annonce

Man kan få det hele fra hestens mule ved at læse bøgerne ”men vi blev onde” og ”Rødder” – begge skrevet af bandeledere.

I førstnævnte sårer bandelederens far sin kone med knivstik, hvorefter han vendte tilbage til Libanon og fandt en ny kone, som han bragte med til Danmark. Den anden bandeleder var dybt kriminel igennem 10 år – ligesom faderen – blev senere radiovært ved radio 24/7. Det eneste de frygtede var at blive udvist, men det skete ikke!

Knud Kølbæk, Vejle

Statistik viser, at når man møder en ung muslim er der 3-4 gange så stor risiko for, at han er kriminel, som hvis det var en etnisk dansker, eller en ikke muslimsk udlænding. Hvem har skylden for denne udvikling, og at vi har alt for mange skyderier i gadebilledet? Det har navnlig rød blok, som har optrådt som nyttige idioter, når det gjaldt udvisning af kriminelle udlændinge. De samme politikere har også foræret statsborgerskab til kriminelle, indtil DF fik strammet loven i maj 2018.


Statistik viser, at når man møder en ung muslim er der 3-4 gange så stor risiko for, at han er kriminel, som hvis det var en etnisk dansker, eller en ikke muslimsk udlænding. Hvem har skylden for denne udvikling, og at vi har alt for mange skyderier i gadebilledet? Det har navnlig rød blok, som har optrådt som nyttige idioter, når det gjaldt udvisning af kriminelle udlændinge.

Knud Kølbæk


Mette Frederiksen har ved sin tiltrædelse som formand for S sagt undskyld – med 35 års forsinkelse - fordi hun ikke lyttede til advarsler mod den muslimske indvandring. Endvidere har hun rost Pia Kjærsgaard for at have advaret mod denne indvandring. Som underviser gennem mange år på en ungdomsuddannelse har undertegnede mødt positive muslimer på tomandshånd sige, at de ikke forstår politikernes naivitet. De skulle udvise de kriminelle udlændinge. Det ville gøre tilværelsen lettere for dem. De var flove over nogle af deres landsmænd! Ovenstående er fakta, og derudover har indvandringen fra muslimske lande kostet danskerne flere hundrede milliarder!

Vil Abaz forklare, hvorfor der er så store problemer med alt for mange muslimer og om det er rimeligt, at vi danskere – sammen med mange positive indvandrere – skal finde os i, at nogle flygtninge misbruger vores gæstfrihed.

Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Populært at bygge i Randers: Se her hvor der lige nu er grunde til salg

Sport For abonnenter

Ferieramt Kristrup-mandskab skal følge op på flot forår: - Målet er at blive blandt de fem øverste hold i puljen

Randers

19-årig buspassager befølt af mand med dårlig ånde: Fortsatte på trods af gentagne bønner

Randers

15 radikale er klar til kamp om pladserne i byrådet

Randers For abonnenter

Et prinsesseslot a la Pippi Langstrømpes vildeste drøm: Højriis er et lille eventyr i sig selv

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Danmark

Brancheforening: Forbud mod engangsplast er ikke godt nok - der skal større fokus på genbrug

Randers

Vacciner nærmer sig sidste stikkedato: Nu åbner man op for drop-in vaccination for at forhindre spild

Danmark

Minna kunne ikke blive præst på grund af sin seksualitet: - Det var mit højeste ønske

Sport For abonnenter

Nyt trænerteam og farvel til profiler: Purungt Randers Freja-hold forventer svingninger

Randers For abonnenter

Bor i fredet hus fra 1643: - Det er en fredelig oase midt i et minefelt

Kultur

Familieforøgelse i Kattegatcentret: Charmerende sælunge kom til verden i ly af natten

Annonce