Annonce
Kultur

En af verdens bedste åbner ballet

Mezzosopranen Andrea Pellegrini afrunder Brages sæson med koncert 19. marts 2022, hvor hun akkompagneres af Tanja Zapolski. PR-foto

Randers: Henschel Kvartetten, der regnes for en af de bedste strygekvartetter i verden, indleder sæsonen i kammermusikforeningen Brage. Det sker med en koncert 12. september i Værkets Koncertsal, hvor der bliver spillet Mozart, Dvorak og Schubert.

Tre uger senere overtager landets unge talenter scenen med et varieret program med værker af Ravel, Chopin og Listz, lige som Jacob Gades "Tango Jalousi" afslutter koncerten, der sker i samarbejde med Jacob Gades Legat.

Den kommende sæson byder også på to duo-koncerter med sang og klaver og en samarbejdskoncert med Randers Kammerorkester, hvor harpenisten Tine Rehling sammen med Randers Kammerorkester uropfører  ny harpekoncert af Anders Koppel. Der er også levnet plads til fortolkning af Beatles-nummeret "Blackbird" og Carl Nielsens "Lille suite for strygere".

Annonce

Lige som sæsonen starter med internationale artister, så slutter den også med berømte stjerner, nemlig mezzosopranen Andrea Pellegrini og pianisten Tanja Zapolski , der binder en buket af opera-arier.

Det er Brages 169. sæson, som hermed skydes i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Politiet går ind i sag om trusler mod initiativtager til demonstration: - Det tager vi alvorligt, det kan jo være et angreb på Grundloven

Randers For abonnenter

Landdistrikter står højt på politikernes dagsorden: Alle vil gøre noget for at fastholde den gode udvikling

Annonce