Annoncørbetalt indhold

En guide til den perfekte billedvæg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke nogen hemmelighed, at en smuk billedvæg pynter i enhver bolig, uanset om billedrammerne er fyldt med fotografier, abstrakt kunst eller grafiske plakater. En sådan væg kan tilføre enormt meget personlig og charme til et rum, men det kan også hurtigt komme til at se uorganiseret ud. Det er altså ikke altid ligetil, når man skal bore for, måle op og designe sin egen billedvæg. Men her finder du altså en løsning på alle problemerne.

Personliggør billedvæggen 

Annonce

Hvis man gerne vil sætte et personlig præg på sin billedvæg, kan man vælge at blande plakater og private fotos, eller man kan vælge at blande gammel stil med moderne motiver. Ved hjælp af former, kan man skabe organiske kombinationer og lege med udtrykket. Men er man eksempelvis i gang med en billedvæg i soveværelset, kan symmetri skabe en rolig og afdæmpet atmosfære. Det kan endda være en fordel, hvis man tegner en skabelon for de forskellige størrelser på plakaterne, men også placeringen af dem. Desuden skal man huske at se hele væggen som et kunstværk, så hvis man ønsker et stilrent look, bør man ikke tilføje ekstraordinære lamper og andre pyntegenstande - ønsker man derimod at give et kreativt og livligt helhedsudtryk, kan man male væggen i en trendy farve, eller hænge hylder og pyntegenstande op i spil med billedvægge.

Find den helt rigtige placering 

Når man kaster sig ud i at lave en billedvæg, kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser om hvor billederne skal hænge, hvor mange der skal op og hvilke størrelser disse skal have. Har man allerede fundet den helt rigtige væg, kan man med fordel måle væggen op, så man har en fornemmelse af hvor mange billeder der skal hænge. Måske har man allerede nogle billeder, men man er meget i tvivl om placeringen af dem. Som tommelfingerregel bør afstanden mellem billederne være mellem 8 og 15 centimeter. Derefter kan man lægge billederne ud på gulvet og afgøre hvordan de skal hænge, før man borer for.

Sådan hænger man billederne op

Det kan faktisk betale sig, hvis man gør brug af stålsøm. De kan bankes i stort set alle vægge, og derefter skal man blot hænge billedet på sømmet. Start med det største billede, og mål derefter 8 centimeter ud fra billedet til hvor det næste skal hænge. Det er selvfølgelig vigtigt, at man har målene på rammen, så man ikke sætter sømmet i 8 centimeter fra det første billede - men 8 centimeter + det antal centimeter der er ned til der hvor billedet kan hænges på sømmet. Ellers hænger man blot billedet oveni det andet. Og sådan undgår man også at bore store huller i vægge!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.