Annonce
Læserbrev

En mekaniker siger ja til OK20

Annonce

Læserbrev: Jeg er mekaniker og arbejder i autobranchen, hvor jeg også er tillidsrepræsentant. Forleden landede der en overenskomst på industriens område. For at sige det på jysk, så er jeg godt tilfreds. Derfor stemmer jeg også ja til overenskomsten, når alle vi medlemmer skal tage stilling til den. Det vil jeg også anbefale alle andre at gøre, fordi den giver mere til alle, uanset hvor du er i dit liv. Som far til tre små så har jeg taget min del af barslen. Derfor ved jeg også, hvad de kommende fædre og mødre skal til at gå igennem. Og netop derfor er udvidelsen af forældreorloven, med tre ugers ekstra barsel til far, en vigtig brik, så den nye moderne familie kan fungere.

Der er også sikret bedre vilkår for efteruddannelse, så blandt andet vi mekanikere er klar til nye opgaver og til fremtiden. Der er fem ugers ekstra løn under sygdom til dem, der skulle være så uheldige at blive syge i længere tid. Og ikke mindst er der jo fritvalgsordningen, hvor du fuldstændig selv kan bestemme, hvad du vil bruge pengene til: ekstra penge udbetalt til ferie, seniordage eller for eksempel ekstra til pension. Den nye overenskomst vil give en fremgang på hele tre procent over de næste tre år. Allerede her vil det næsten sikre alle en reallønsstigning, og det er endda inden de lokale lønforhandlinger. Alt, hvad der bliver forhandlet her, vil kun være en reallønsstigning.

Så fra mekanikerens synspunkt er det et stort ja til den nye overenskomst og til topforhandlerne Claus Jensens og Mads Andersens arbejde. Den kommer alle til gode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Dét lærte vi af sejren mod Esbjerg: Sløjt fremmøde, minutter til glemmebogen og et taktisk svinkeærinde

Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra Vito-show på Cepheus Park: En hård aften for et par unge knægte

Annonce