Annonce
Randers HK

En million fra målet: Randers HK-formand bønfalder virksomheder om hjælp

Henrik Schaar (tv.) overtog formandsposten i Randers HK's bestyrelse fra Peter Møller Lassen i slutnignen af november. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Randers HK fik på et stormøde tirsdag aften en million kroner mere i kassen. Med salget af folkeaktier er redningsaktionen derfor oppe på lidt over to millioner kroner, og dermed er der stadig en lille million til målstregen. Byens virksomheder skal afværge katastrofen, siger bestyrelsesformand Henrik Schaar.
Annonce

Randers: Randers HK har smidt kortene på bordet, og med hatten i hånden styrer de mod jul uden at vide, om klubben inden længe må dreje nøglen om.

Tirsdag aften kom klubben et godt stykke tættere på at overleve, da et investormøde på restaurant Østergade 1 i Randers endte i en million kroner fra trofaste folk i klubbens eksisterende sponsornetværk.

Gamle venner af huset om man så må sige.

- Pengene er kommet fra folk, som tidligere har støttet os – nogle tapre soldater. Jeg er ekstremt taknemmelig, men jeg vil hele vejen i mål, fortæller bestyrelsesformand i Randers HK, Henrik Schaar, der ikke ønsker at uddybe, hvem og hvor mange der står bag tirsdagens million.

Annonce

Tavse virksomheder

Støtten betyder, at Randers HK nu har indsamlet lige på den gode side af to millioner kroner.

Den anden halvdel er kommet gennem folkeaktier, hvor langt størstedelen er private bidrag.

Men ifølge bestyrelsesformanden ender det galt, hvis ikke det randrusianske erhvervsliv viser større opbakning i kampagnens sidste dage frem mod jul.

- Jeg savner større støtte fra erhvervsvirksomheder i Randers, for vi mangler stadig tæt på en million, som jeg ikke tror på, vi kan nå gennem private bidrag. Jeg synes, vi har svært ved at få virksomheder i tale, og lykkes det ikke for os, så frygter jeg katastrofen, siger Henrik Schaar.

Men det er vel det randrusianske erhvervsliv, som netop lige har støttet jer med en million?

- Ja, men det er de samme, som tidligere har støttet, og de kan ikke trække læsset alene. Vi har brug for, at der kommer en bredere interesse og nye til, lyder det.

Annonce

Afhængig af nye

Bestyrelsesformanden bevarer optimismen, men spår det ikke muligt at køre videre, hvis ikke det lykkes at sparke dørene ind hos flere virksomheder i den sidste tid frem mod jul.

- Jeg tror stadig på det, men jeg er mindre sikker, end jeg var i sidste uge. Vi har brug for at komme i kontakt med endnu flere erhvervsdrivende, og jeg bønfalder virkelig, at virksomhederne i Randers vil hjælpe. Vi når ikke de tre millioner uden deres hjælp, som er et ufravigeligt minimum for, at vi kan køre videre.

- Der er lige i underkanten af 3000 CVR-registrerede virksomheder fra postnummer 8900 til 8970, så der er mange, som kan gå under vores radar. Derfor håber jeg inderligt, at de vil komme til os, fortæller Henrik Schaar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce