Annoncørbetalt indhold

En reklamevideo som gør et godt indtryk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En reklamevideo kan laves på utallige måder og der er mange svar på hvordan en god reklamevideo ser ud. Dog vil der ofte være nogle træk, som reklame videoerne har tilfælles. Af filmiske virkemidler findes der mange og derfor betyder det også, at videoerne kan være meget forskellig fra sted til sted. Spørgsmålet er mere hvordan man kan skabe en reklame video, som virkelig kan gøre et godt indtryk på ens målgruppe.

Kvalitets kameraudstyr

Noget af det første folk opdager er videokvaliteten, samt lydkvaliteten i videoen. Når du filmer en reklamevideo, er det vigtigt, at det lever op til standarden sammenlignet med resten af markedet. Hvis man fx laver en produktvideo, er det vigtigt, at videoen er skarp, så produktet kan ses tydeligt og klart.

Hvis man derimod laver en hyggelig video fra den lokale SFO, fiskeforretning eller lignende er det ikke så vigtigt med høj videokvalitet. Årsagen til dette er, at det er langt over folks forventning, så det vil ikke spille en rigtig stor rolle, hvis videokvaliteten er middelmådig, så længe at det ikke virker upassende.

Hvis Apple filmede deres nyeste reklamevideo for Iphone med et dårligt kamera og lyd, så vil dette give en dårlig signalværdi og fremvise manglende seriøsitet fremfor det rigtige budskab.

Humor og positivt budskab

Hvis du gerne vil gøre et godt indtryk på seeren, kan det være en idé at gøre sig tanker om hvilke følelser videoen skal skabe. Følelser som glæde, forelskelse, stolthed og lignende anses ofte som positive. Derfor kan det være en idé, hvis du prøvede at fremme disse følelser i seeren.

Noget mange reklamefilm bruger er humor, da det gør et positivt indtryk på seeren og får dem til at gå med en glad fornemmelse i maven. Humor kan være svært at indføre, men når det gøres rigtigt, så kan det også gøre en stor forskel på hvorvidt videoen gør et indtryk eller ej.

Et positivt og stærkt budskab anses også til, at være meget positivt i reklamevideoen og kan være med til, at give folk lysten til dele videoen med deres nære. Tænk blandt tilbage på de reklamevideoer, som du har set tidligere. I disse videoer har der sikkert været et eller to punkter, som især har gjort et indtryk på dig.

Hvis videoen har vidst noget fra lokalområdet har den sikkert gjort et ekstra indtryk på dig eller hvis videoen indeholder nogle søde hundehvalpe, babyer eller lignende. De fleste reklamevideoer har et par punkter, som virkelig er med til at gøre dem mindeværdige og derved påvirker seeren mest.

Der er det altid en god idé, at tænke ind i filmiske virkemidler når du filmer, samt hvordan de påvirker seeren. Hvis du gerne vil læse mere om dette kan man finde et hav af tips og tricks på internettet fra folk der dagligt arbejder med videoproduktion. Heldigvis er mange åbne til, at give rådgivning og tips og derfor vil du også kunne sende en mail til diverse virksomheder og få personlig rådgivning eller et pænt nej tak.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.