Annonce
Randers FC

Én sidder ude i Randers FC's første træningskamp: Thomasberg vil skifte hele holdet i pausen

Træningstrøjerne bliver fredag middag skiftet ud med kampuniformen, når Randers FC spiller årets første træningskamp på udebane mod Fredericia. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers FC spiller fredag årets første træningskamp på udebane mod Fredericia. Cheftræner Thomas Thomasberg har tænkt sig at skifte hele holdet i pausen, så flest mulige spillere får lov til at komme godt i gang med opstarten.

Randers: Randers FC-spillerne har efterhånden været på træningsbanen i halvanden uge, og fredag bliver de så sluppet løs for alvor, når de løber på banen til årets første træningskamp.

Det sker på udebane mod Fredericia, som overvintrer på en andenplads i 1. division. Under opgøret bliver der rig mulighed for trænerteamet til at se de fleste spillere i aktion.

- Vi har tænkt os at skifte alle 11 spillere i pausen, men det er helt tilfældigt, hvem der kommer til at spille sammen. Det vil selvfølgelig betyde noget for rytmen i kampen, men vi skulle også gerne kunne holde tempoet oppe, i og med alle ved, at de får 45 minutter på banen, siger Thomas Thomasberg.

Eneste spiller, der med sikkerhed ikke kommer i aktion, er Marvin Egho. Angriberen har døjet med nogle efterveer fra efteråret, så klubben ønsker ikke at risikere noget ved at sende ham i aktion for tidligt.

Østrigeren var dog med på træningsbanen torsdag formiddag, så cheftræneren forventer, at han er i stand til at spille i næste uges træningskamp mod Vendsyssel.

Opgøret mod nordjyderne bliver også med et andet fokus end fredagens kamp i Fredericia, hvor det først og fremmest handler om at få skudt opstarten rigtig i gang.

- Kampen mod Fredericia er god til lige at mærke tempoet og komme i gang. Man giver sig formentlig også lige fem procent mere i en testkamp end på træningsbanen, siger Thomas Thomasberg.

- Fra næste uge begynder vi så at pejle os lidt mere hen imod den første turneringskamp (mod AGF, red.), men mod Fredericia skulle man stadig gerne kunne genkende vores pres- og opspil. Uanset om det er holdet i første eller anden halvleg, der spiller, tilføjer cheftræneren.

Thomas Thomasberg forventer også, at nyindkøbet Jesper Lauridsen, som har erstattet Kevin Conboy i Randers FC's trup, får spilletid.

Træningskampen bliver fløjtet i gang klokken 13.00 og kan følges live på amtsavisen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce