Annoncørbetalt indhold

En travl hverdag skal også indeholde en god nats søvn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Søvn er altafgørende for, at man kan få sin dag til at hænge sammen uden at være træt og uoplagt. Bliver man berøvet sin søvn eller sover dårligt, så kan en lang dag hurtigt virke uoverskuelig. Derfor er det vigtigt, at du lader dig selv slappe af, uanset hvor travlt du har med arbejde eller skole. Formålet med søvn er helt konkret at give kroppen hvile, mens hjerne og krop bearbejder dagens mange indtryk. Derudover genopbygger den også kroppen, og hvis du er en person, som træner meget, er det især vigtigt at få sovet, så dine muskler kan blive genopbygget om natten. Men uanset, om du træner eller ej, er søvn essentielt.


Annonce

Har du svært ved at falde i søvn?

Mange oplever, at det kan være svært at falde i søvn om aftenen, fordi man måske har en del tanker kørende rundt i hovedet eller måske har du haft travlt hele dagen, og derfor kører kroppen på adrenalin fra dagens arbejde. Så kan det være svært at falde i søvn, uden man skal bruge flere timer på at vende og dreje sig. Det kan være du skal have indarbejdet nogle aftenrutiner, som kan få dig lidt ned i gear, inden du lægger dig i sengen for at sove og lade op til næste dage. Læs videre her og få tips til, hvad du kan prøve


Få en god aftenrutine

Det kan være meget individuelt, hvad den ideelle og perfekte aftenrutine er. Nogen vælger at slukke for telefonen og have skærmfri tid et stykke tid inden man skal sove, så man ikke bliver bombarderet med beskeder, mails og notifikationer, som man skal forholde sig til. Andre har en fast aftenrutine foran spejlet - vaske ansigtet og fugte huden inden sengetid. Formula Swiss udbyder fx CBD olie, som kan give din hud fugt og den er dertil også økologisk, hvis du vægter det højt. Det kan også være at den perfekte aftenrutine for dig, kan være en gåtur med frisk luft til hovedet, inden du lægger dig ned på puden.


Søvn gør glad

Med en god søvn, bliver du gladere og mere veloplagt. Kører du for mange dage eller måske sågar uger, kan du ikke yde de bedste på studiet, arbejdet eller socialt med venner og familie. Derfor er søvn super vigtigt, og dertil er en god aftenrutine lige så vigtig, så du kan komme ned i gear og forberede kroppen til at skulle sove og dermed få en god nats søvn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.