Annonce
Randers

Endegyldigt punktum sat for Hede Rytmer Randers: Kreditorer er nået til enighed

Årsagen til det store underskud var ifølge arrangøren manglende billet- og barsalg. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Tirsdag er det lykkedes for kreditorerne at opnå enighed omkring en aftale med foreningen bag festivalen Hede Rytmer Randers.

Randers: Et længere økonomisk efterspil har fulgt musikfestivalen Hede Rytmer i Randers, da arrangementet endte med et underskud på knap tre millioner som følge af dårligt vejr.

Underskuddet betød, at foreningen bag festivalen, Randers Musik og Kultur Events, ikke kunne betale sine kreditorer. Derfor blev kreditorerne tilbudt et kompromis, som gik på, at den manglende likviditet blev fordelt ligeligt.

Helt konkret betød det, at alle parter skulle acceptere kun at få 37 procent af deres tilgodehavende. Alternativet var en konkursbegæring af foreningen, hvilket ifølge arrangør Oliver Zähringer ville betyde endnu færre penge til de, der havde noget til gode.

Tirsdag blev det meddelt, at alle havde accepteret aftalen, og at betalingerne nu kan sættes i gang. Så snart alle betalinger er afviklet, vil foreningen Randers Musik og Kultur Events blive lukket og afmeldt CVR-registret, og dermed bliver der sat et endegyldigt punktum for festivalens indtog i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce