Annonce
Randers

Endelig: Bibliotekerne i Favrskov er åbne igen

Bibliotekerne i Favrskov åbner nu igen som normalt - næsten. Det betyder at man atter kan hente bøger til sommerferien og bruge bibliotekernes øvrige faciliteter. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Favrskov: Bibliotekerne i Favrskov ligner nu næsten sig selv. Der er åbent for de selvbetjente biblioteker og adgang til pc’er, printer og kopimaskine.

Nu er det muligt igen at gå på biblioteket fra morgen til aften og at benytte flere af bibliotekernes faciliteter.

Nye retningslinjer fra myndighederne betyder, at bibliotekerne kan gå sommeren i møde med næsten normale forhold. Nu kan man selv logge sig ind på det selvbetjente bibliotek, og man kan låne og aflevere bøger, som man plejer.

Man kan også læse avisen eller et magasin, slå sig ned på en af studiepladserne eller hygge sig med højtlæsning sammen med sit barn. Og så kan man selvfølgelig få hjælp og vejledning fra personalet i den betjente tid.

Det er fortsat vigtigt, at alle besøgende følger anvisningerne om at holde afstand og god håndhygiejne. Hvis man føler sig det mindste sløj, henstiller bibliotekerne til, at man ikke går på biblioteket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Annonce