Annonce
Randers

Endelig identifikation mangler stadig: Alt peger i retning af at kvindelig er forsvundet 32-årig

Søndag var politiet talstærkt til stede ved Randers Naturcenter, hvor en død kvinde blev fundet i sivene. Foto: Annelene Petersen
Østjyllands Politi mangler stadig den endelige identifikation for at bekræfte, at søndagens fund af en afdød kvinde tæt på Randers Naturcenter er en tidligere efterlyst 32-årig kvinde. Men alle indicier peger i den retning.
Annonce

Randers: Søndag formiddag fandt to sejlere en afdød kvinde i sivene tæt på Randers Naturcenter. Det var tæt på det sted, hvor en taske tilhørende den 32-årig kvinde, som har været efterlyst i Randers siden sidste weekend, blev fundet.

Mandag formiddag fortæller Østjylland Politi, at det efter al sandsynlighed netop er liget af den 32-årige kvinde, som blev fundet. Den endelige identifikation mangler dog og vil muligvis først blive foretaget tirsdag. Derfor kan Østjyllands Politi endnu ikke med endegyldig sikkerhed slå identiteten fast.

På den afdøde er der blandt andet fundet personlige ejendele, som peger i retning af, at det er den 32-årige kvinde, som er afgået ved døden. Derfor har politiet også underrettet de pårørende.

Der er intet, der tyder på, at kvinden er blevet udsat for en kriminel handling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Annonce