Annonce
Østjylland

Endnu en Aarhus-skole ramt af corona

Ellehøjskolen i det vestlige Aarhus har fredag oplyst til Lokalavisen, at en elev er ramt af corona. Derfor er to klasser og en række medarbejdere sendt hjem . Foto: Google Streetview
Den nye fusionsskole, Ellehøj i det vestlige Aarhus, har sendt to klasser og medarbejdere hjem, da en elev er smittet med Covid-19.
Annonce

AARHUS: Fredag formiddag kunne Ellehøjskolen, der er en fusion mellem Ellekærskolen og Tovshøjskolen, føjes til listen af Aarhus-skoler som i den seneste uge er blevet ramt af corona

- Vi har en elev, der er smittet med corona, og vi er i gang med at ringe og skrive rundt til alle forældre i to klasser, fordi klasserne har haft idræt sammen. Eller skulle vi kun have fat i den klasse, hvor den smittede går i, oplyser skoleleder Helle Mønster til Lokalavisen.

Skolen har sendt to klasser hjem ligesom de medarbejdere, der har været i tæt kontakt med klassen, også er hjemsendt, skriver Lokalavisen.

Dermed er 12 lokale skoler i skrivende stund blevet påvirket af coronavirus i den første uge af det nye skoleår.

Det drejer sig om Vorrevangskolen, Holme Skole, Mårslet Skole, Højvangskolen, Hasle Skole, Møllevangskolen, Tilst Skole, Skjoldhøjskolen, Tranbjerg Skole, Gammelgaardsskolen, Strandskolen og altså Ellehøjskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce