Annonce
Østjylland

Endnu et navn på plakaten til Northside: Kashmir vender tilbage efter flere års pause

Kashmir har givet flere festivalkoncerter gennem årene. Her på Smukfest i 2011. Foto: Malte Kristiansen
I 2020 vender danske Kashmir tilbage til musikscenen efter seks år pause, når bandet blandt andet spiller på Northside.
Annonce

AARHUS: Det vakte opsigt blandt fansene, da Kashmir i 2013 valgte at trykke på stop-knappen og sætte deres projekt på pause på ubestemt for at gøre plads til en række musikalske og kunstneriske soloprojekter.

Men nu er Kashmir altså tilbage. For godt to måneder siden annoncerede de, at de var tilbage og at de ville give to enkelt-koncerter i 2020. Nu er de så kommet på plakaten til to af årets danske festivaler: Northside og Tinderbox.

- Vi er enormt stolte af, at vi som de eneste to festivaler kan præsentere Kashmir på musikplakaten i både Aarhus og Odense. Vi har i flere år set frem til den dag, hvor tiden var inde til et festival-gensyn med bandet, for det er ganske få, der kan udfylde det rum og favne publikum, som vi ved, Kashmir kan. Det bliver uden tvivl to fænomenale og måske også sentimentale koncerter, fordi vi er så mange, der decideret har savnet dem og deres musik, siger festivalchef for Tinderbox og NorthSide, Brian Nielsen, i en pressemeddelelse.

Northside finder sted ved Ådalen fra 4. til 6. juni 2020, og det er på festivalens sidste dag, at århusianerne kan opleve et af tidens måske mest populære rockbands.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce