x
Annonce
Læserbrev

Enhedslisten ønsker bedre indeklima i Randers Kommunes daginstitutioner

Læserbrev: Vi ved alle, hvor træls og nedslidende det kan være at arbejde i dårligt indeklima. Det bliver sværere at koncentrere sig, og hovedpine eller træthed står ofte for døren. Når der så ovenikøbet er mange mennesker samlet i ét lokale i længere tid, kan luften nemt blive tung blandt andet på grund af CO2-koncentrationen. Dårligt indeklima har indvirkning på arbejdsmiljøet men også på børnenes trivsel og indlæring i daginstitutionerne. Derfor er det vigtigt, at vi tager det alvorligt.

Siden 1995 har det været lovpligtigt at installere kombineret ventilation i nybyggede daginstitutioner. I Randers Kommune mangler 23 daginstitutioner - helt eller delvist - denne ventilation. I Enhedslisten mener vi, at det er vigtigt, at alle vores dagsinstitutioner i Randers Kommune får den kombinerede ventilation, hvad enten bygningerne er bygget før 1995 eller efter.

Derfor foreslår vi byrådet, at vi igangsætter en undersøgelse for at finde ud af, hvad det vil have af økonomiske konsekvenser - og hvilke muligheder vi har for - at installere den kombinerede ventilation i alle kommunens daginstitutioner. Vi håber, at et flertal tager denne problematik lige så alvorligt, som vi gør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Langt fra kun ældre og svage indlægges - heller ikke i Randers

Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce