Annonce
Randers

Enke til dræbt betjent: - Jeg vil gerne rette en stor tak til alle

En randrusiansk betjent blev 7. september dræbt i en ulykke på motorvejen ved Randers. Arkivfoto: Øxenholt foto/112 news/Ritzau Scanpix

De efterladte er dybt taknemmelige over den indsamling, som politiforeningen Thin Blue Line Denmark startede, da en 35-årig betjent fra Randers blev dræbt i en voldsom færdselsulykke.

Randers: En regnvejrsdag i september tog livet en dramatisk drejning for en toårig pige og hendes mor, da de blev tvunget til alt for tidligt at sige farvel til deres far og ægtemand.

Den 35-årige mand blev dræbt i en færdselsulykke på motorvejen, mens han passede sit arbejde som politiassistent ved Østjyllands Politi.

Ulykken sendte en chokbølge gennem dansk politi, hvor foreningen Thin Blue Line Denmark, der drives på frivillig basis af nuværende og tidligere ansatte ved politiet, valgte at starte en indsamling til den dræbte betjents kone og datter. En indsamling, som adskillige betjente og civile landet over bidrog til.

- I alt er der indsamlet 236.478,22 kroner, oplyser Thin Blue Line Denmark.

Allerede da indsamlingen blev startet, besluttede enken, at hver en krone skulle gå til den lille pige og bidrage med noget positivt til hendes opvækst - måske et efterskoleophold, når den tid kommer.

- Jeg vil gerne rette en stor tak til alle, der har bidraget med både beløb og hjertevarme kondolencer og beskeder. Det værdsætter jeg meget, og på sigt vil vores datter også blive bevidst om den næstekærlighed, som følger med både donationerne, skriverierne samt organiseringen af det hele, lød reaktionen fra enken, da hun af Thin Blue Line Denmark fik overrakt pengene.

Annonce

Ulykken undersøges

Ulykken skete fredag 7. september ved 14.30-tiden på motorvejen ved det nordlige Randers.

Her sad den 35-årige betjent på passagersædet i en civil politibil, mens en ung kollega sad bag rattet, da der pludselig skete et eller andet, så bilen blev slynget ud til siden, hvor den kørte gennem autoværnet og halvvejs ned over en skråning.

Føreren af bilen kom ikke alvorligt til skade, men den 35-årige betjent blev hårdt kvæstet og afgik senere ved døden.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker sagen, hvorfor der endnu ikke er frigivet yderligere oplysninger om årsagen til ulykken. Når efterforskningen er slut, sendes en redegørelse til statsadvokaten i Viborg, som derefter skal beslutte, om der er grundlag for at rejse tiltale mod nogen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce