Annoncørbetalt indhold

Er dit hjemmenetværk up to date?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Det går stærkt på teknologifronten, når det kommer til levering og anvendelse af internettet, og de produkter som knytter sig hertil. Her kan du læse, hvad du skal se efter, hvis du vil være sikker på at få mest ud af dit hjemmenetværk.

Annonce

Sponsoreret indhold

At have ”det bedste” inden for teknologi, og især teknologi relateret til internettet, er en flygtig ting.

Det nyeste og bedste, inden for et givent felt, er kun det bedste, til næste model kommer på markedet.

Dog sker det ind imellem, at der bliver teknologi tilgængelig for den almindelige forbruger, hvor man virkelig kan mærke en forskel og få en løsning, der holder længere end til næste år.

WiFi 6 bliver ofte omtalt som en sådan løsning, og det er en teknologi, som helt sikkert vil gøre en forskel i de fleste hjem.

Hvorfor er WiFi 6 bedst?

WiFi 6 har en række fordele sammenlignet med WiFi 5, som er det WiFi de fleste på nuværende tidspunkt benytter sig af på deres hjemmenetværk.

Der er selvfølgelig en lang række tekniske opgraderinger med WiFi 6, men de fordele som den almindelige forbruger primært vil kunne mærke er fx, at man kan have flere enheder på sit netværk, og at disse kører bedre. Dette tiltag har der i de senere år været efterspørgsel på, da der er kommet langt flere elektroniske enheder i mange hjem, som alle skal være på hjemmenetværket.

WiFi 6 giver dig generelt en hurtigere og mere stabil forbindelse på hjemmenetværket i forhold til WiFi 5.

Hvor WiFi 5 kan levere hastigheder op til 6,9 Gbps, kan WiFi 6 levere hele 9,6 Gbps. Det er selvfølgelig de færreste, som har adgang til sådanne internethastigheder, men det understreger, at WiFi 6 er designet til at være fremtidens WiFi-løsning.

WiFi 6 giver dig generelt en forbindelse, som er hurtigere og med færre udfald end almindeligt WiFi.

Det skyldes blandt andet den forhøjede båndbredde, som er blevet fordoblet fra 80 MHz på Wifi 5 til 160 MHz på WiFi 6. Det betyder, at data bliver sendt meget hurtigere mellem din enhed og router, hvilket du kan mærke, når du streamer film i høj kvalitet, gamer og uploader store filer.

Hvilken internetforbindelse er bedst til WiFi 6?

Du kan bruge alle tilgængelige internetforbindelser til dit WiFi 6 netværk. Dog er der flere fordele, hvis du vælger fibernet til dit hjemmenetværk.

Først og fremmest er fibernet den hurtigste og bedste internetforbindelse du kan få. Det giver dig i forvejen en mærkbar opgradering af dit internet, hvis du går fra traditionelt bredbånd til fibernet – også selvom du stadig har WiFi 5.

Det er dog ikke alle steder i Danmark, at du endnu kan få fibernet. Hvis du overvejer at få fibernet, så kan det nævnes, at Waoo fibernet er den største udbyder i Danmark og allerede dækker en stor del af landet med deres fibernetværk.

Waoo er i fuld gang med at udrulle WiFi 6 til deres kunder, og hvis du vil have det fulde udbytte af dit WiFi 6 netværk, så kan det anbefales, at du også undersøger mulighederne for at få fibernet, så du får det optimale setup af dit hjemmenetværk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.