Annoncørbetalt indhold

Er du pårørende til en misbruger? Bliv klogere på misbrugerens kamp her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man er pårørende til en med et misbrug, lever man dagligt i frygt for, hvordan den afhængige nu går og har det. Hvis der er en i familien, som har et misbrug, gennemlever familien dagligt en hård kamp. Det kan være et helvede at være i, og tit kan man komme til at tilsidesætte egne behov, fordi man hele tiden skal være opmærksom på den afhængiges adfærd. Det Gode Liv, som er et ressource- og behandlingscenter, står klar til at hjælpe misbrugeren til at få et bedre liv igen. Læs med her.


Annonce

Få hjælp fra Danmarks førende Misbrugscenter

Man kan være afhængig på mange forskellige måder. For eksempel alkohol, medicin, stoffer og ludomani. Nogle af disse er mere skadelige end andre, men de skal dog alle tages alvorligt, da de nedsætter livskvaliteten hos både de pårørende og selvfølgelige hos misbrugeren selv. Men hvad er et stofmisbrug for eksempel overhovedet for noget? Et stofmisbrug er, at man indtager et skadeligt stof, hvor brugen af dette ikke er i overensstemmelse med medicinske retningslinjer, og du kan derfor være til fare for både dig selv og for samfundet. Ofte tager man disse skadelige stoffer for at opnå en form for eufori. Hos Misbrugscentret i Brørup, som er Danmarks førende Misbrugscenter, står de klar med åbne arme. Her kan misbrugere af næsten alle slags komme og få en behandling, så de kan leve et normalt liv igen.


Hvad vil det sige at være afhængig?

At være afhængig er både psykisk og fysisk. Ofte indebærer afhængighed en markant ændring i adfærden. Man kommer til at tænke anderledes, og man har som oftest en trang til at tage endnu flere stoffer for at opnå denne eufori igen og igen. Når man så tager stofferne, oplever man denne rus. Men når man stopper med at tage stofferne kan man få abstinenser og komme til at føle ubehag. Man mangler sit fix. Stofferne bliver ikke længere blot en rus. De bliver en nødvendighed og en betingelse for at være i verden. Sådan kan det i hvert fald føles, når man er i et misbrug. Den psykiske afhængighed består i, at personens tanker er rettet mod stofferne konstant. Man kan ikke tænke på andet, og man må bare have fat i de stoffer. Den fysiske afhængighed kommer til udtryk i, at kroppen har tilpasset sig stoffet og nu ikke længere kan uden dette. Derfor tales der ofte om en nedtrapning og ikke en kold tyrker, når man kommer i behandling.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.