Annonce
Østjylland

Erhvervsdirektør i Aarhus om Bestseller-tragedie: - Det er rædselsfuldt

Mandag er flaget på halvt ved familien Holch Povlsens hjem i Constantinsborg ved Stavtrup. Tre af familiens fire børn omkom ved et terrorangreb i Sri Lanka, og direktøren for Erhverv Aarhus modtager den tragiske besked med forfærdelse. Foto: Axel Schütt
Bestseller-koncernen er et af de største medlemmer af Erhverv Aarhus. Erhvervsdirektøren er dybt berørt efter, at tre børn af Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen og hustruen er dræbt under bombeangreb i Sri Lanka.

AARHUS: Forfærdelse.

Det er reaktionen hos direktør Marc Perera Christensen fra Erhverv Aarhus efter, at tre børn af Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen og hustruen Anne Holch Povlsen søndag mistede livet under bombeangreb i Sri Lanka.

Marc Perera Christensen har flere gange været i selskab med Anders Holch Povlsen.

- De tre dødsfald berører mig dybt. Terror kommer meget tæt på, når den får så frygtelige konsekvenser for en familie fra Aarhus. Anders Holch Povlsen og resten af familien har gjort en dyd ud af at leve diskret. Derfor er det dybt paradoksalt, at familien nu kan ses i medier over hele verden på dem mest forfærdelige af alle baggrunde. Det er rædselsfuldt, siger Marc Perera Christensen, der tidligere har siddet i Aarhus Byråd for de konservative.

Annonce

Anders Holch Povlsen og resten af familien har gjort en dyd ud af at leve diskret. Derfor er det dybt paradoksalt, at familien nu kan ses i medier over hele verden på dem mest forfærdelige af alle baggrunde.

Marc Perera Christensen, Erhverv Aarhus

Lokalt engagement

Erhverv Aarhus har 600 medlemsvirksomheder med 105.000 ansatte.

Bestseller er et af medlemmerne, og virksomhedens ansatte har jævnligt deltaget i kurser og andre aktiviteter arrangeret af Erhverv Aarhus.

Anders Holch Povlsen har ikke været direkte involveret i erhvervsforeningens arbejde.

Men han deltog eksempelvis, da der i begyndelsen af januar i år var nytårskur for erhvervsfolk og politikere i Aarhus Kommune.

- Anders Holch Povlsen har løbende engageret sig i udviklingen af Aarhus. Samtidig har han sammen med familien deltaget i helt lokale aktiviteter i Stavtrup, hvor familien bor på Constantinsborg. Det gælder ikke mindst i områdets idrætsforening. Det viser rigtigt meget om familiens vilje og lyst til at deltage i det helt nære og ikke leve et mere flamboyant liv, som andre velhavende familier fristes af, forklarer Marc Perera Christensen.

Marc Perera Christensen er selv vokset op i Stavtrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Annonce