Annonce
Læserbrev

Erhvervslivet skaber Randers – derfor skal Randers pinedød være bedre til at skabe gode rammer for erhvervslivet

Læserbrev: Dansk Industri (DI) "kårer" Randers Kommune med en 65. plads i årets erhvervsmåling. Kun 28 kommuner gør det dårligere. 64 gør det bedre. Hvor er det ærgerligt, når netop Randers er en by skabt på baggrund af et blomstrende erhvervsliv placeret ved åen og fjorden, der skabte vækst og job med varetransport på tværs af vores land. Hele vores bys historie hviler på fortællingerne om store virksomheder, om traditionelle gamle virksomheder, om handelsgader og pladser. Randers er ikke en flad pendlerby. Randers er ikke et forvokset forstadskvarter i omegnen af en metropol. Nej, Randers er en driftig erhvervsby, der står solidt på sine egne ben – erhvervsliv, handel, kultur og borgere. Det skal vi lære at være bedre til at værne om. Byrådets 31 politikere har et ansvar her.

Konservative i Randers har aldrig været i tvivl om det, og vi kæmper med alt, hvad vi har. Bare ærgerligt, at netop erhvervslivet og arbejdspladserne altid fylder så lidt i debatten, når der skal vælges byråd. Konservative har med et mandat alt for lidt at skulle have sagt. Det ser vi så resultatet af igen og igen, når Randers ikke formår bedre end 65. pladsen af 93 mulige.

Sidst, der for alvor blev taget politiske skridt erhvervsmæssigt, og hvor Randers begyndte en bevægelse mod bedre resultater i erhvervsmålinger, var i budgetårene 2012, 2013 og 2014. Årene var kendetegnet ved, at Konservative var en vigtig brik i budgetlægningerne (socialdemokratisk borgmester), og det vigtige erhvervsudvalg blev ledet af konservative.

Kære erhvervsliv, kære borgere, der lever af erhvervslivets arbejdspladser og velfærdsskabelse, prøv nu at huske det, prøv at støtte lidt mere op om byrådets erhvervsvenlige konservative parti.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce