Annonce
Randers

Esprit og CC: Christensen åbner fælles butik

Esprit og CC: Christensen har åbnet fælles butik med mærkevare-udsalg i Sct. Mortensgade. Foto: Frank Pedersen
De to tøjbutikker i Randers midtby, Esprit og CC: Christensen, åbner i morgen 4. august en fælles butik med mærkevare-udsalg i Sct. Mortensgade.
Annonce

Randers: De to lokale tøjforretninger, Esprit og CC: Christensen, åbner i morgen 4. august klokken 11 en fælles butik med mærkevare-udsalg i Sct. Mortensgade.

Indehaver af Esprit i Slotsgade 3, Per Christensen, fortæller, at butikken er en forløber for, at Esprit til efteråret - sandsynligvis til oktober - flytter fra lokalerne i Slotsgade til Sct. Mortensgade.

- Vi har allerede overtaget butikslokalet i Sct. Mortensgade, og det vil vi i den mellemliggende periode bruge til at sælge vores udsalgsting. Og for at skabe en synergieffekt har vi indgået et samarbejde med CC: Christensen, som vil sælge deres herre-udsalgsvarer her, fortæller Per Christensen, der tilføjer, at udsalgsvarerne fra Esprit er tøj til kvinder.

Sammen med sin søn Anders Christensen er Per Christensen også indehaver af CC: Christensen, Brødregade 13.

- Sammenfaldet af ejerskabet er også en grund til, at de to tøjbutikker er gået sammen om at have fælles mærkevare-udsalg i Sct. Mortensgade, siger Per Christensen.

Annonce

Flytter til en bedre placering

Per Christensen fortæller, at den primære årsag til, at Esprit til efteråret flytter til Sct. Mortensgade er, at butikken dermed får en meget bedre beliggenhed i midtbyen, da der er flere kunder, der går den vej end i Slotsgade.

Han tilføjer, at til den tid bliver butikken i Sct. Mortensgade en ren Esprit-butik.

- En anden årsag til, at vi flytter dertil, er, at vi kommer til at ligge kun 20 meter fra CC: Christensen. Det betyder, at de to butikker kan hjælpe hinanden med personale samt lagerplads, siger Per Christensen.

- Desuden er der et godt højt kælderlokale i Sct. Mortensgade, som vi vil indrette til kontor samt fotorum i forbindelse med, at vi er ved at etablere en webshop til CC: Christensen, fortsætter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Randers FC

Randers FC møder mestrene: Helvedet i Herning, formationsforvirring og bud på startopstillingen

Annonce