Annonce
Randers

Efter 17 år i Slotsgade: Esprit rykker lige ned i smørhullet

Per og Lone Christensen rykker fra torsdag den hidtidige adresse i Slotsgade til nye lokaler i Sct. Mortens Gade. Foto: Annelene Petersen
Butikken flytter efter 17 år i Slotsgade til Sct. Mortens Gade i hjertet af Randers
Annonce

Randers: Damemodebutikken Esprit rykker nu fra sin mangeårige adresse i Slotsgade i Randers til ny adresse i Sct. Mortens Gade.

- Lige ned i smørhullet, fortæller indehaver Per Christensen, der sammen med sin kone, Lone,  også driver Esprit-butikker i Viborg og Aalborg. Desuden driver han sammen med sine sønner herretøjsbutikkerne CC Christensen i Randers og Aalborg.

Og netop den korte afstand mellem CC Christensen på hjørnet af Brødregade og Burschesgade og den nye butik i Sct. Mortens Gade 4 har haft afgørende indflydelse på beslutningen om at flytte.

- Vi føler, at vi kommer til at ligge endnu mere i centrum. Det er den vigtigste årsag til, at vi flytter. Og så kommer vi tættere på vores anden butik, CC Christensen, hvor vi faktisk har for lidt plads til vores lager og vores webshop. I Sct. Mortens Gade har vi fuld kælder. Der er vareelevator, og der er god plads, så vi kan lave web-rum og fotorum. Og så er det i øvrigt lokaler, der er helt fantastiske til vores Esprit-butik. Det er det primære, forklarer Per Christensen.

Indehaver Per Christensen er i fuld gang med flytningen fra Slotsgade til Sct. Mortens Gade. Torsdag er den nye butik klar til at åbne. Foto: Annelene Petersen

Han ser frem til, at Esprit bliver mere synlig i bybilledet.

- Og så er det nogle fantastiske lokaler. Højt til loftet og stuklofter, tilføjer Per Christensen.

Det samlede butiksareal bliver en smule størrelse.

- Men først og fremmest får vi en mere overskuelig butik. Mere aflang end den dybe, vi flytter fra, fortæller Per Christensen.

Konceptet og varesortimentet bliver det samme: Damemode fra Esprit.

- Det bliver bare en nyere, mere opdateret butik, siger Per Christensen.

Personalet fra Slotsgade følger også med til Sct. Mortens Gade.

I de senere måneder har både Esprit og CC Christensen gennemført forskellige restsalg fra lokalerne i Sct. Mortens Gade. Den nye Esprit-butik åbner torsdag 22. oktober.

Esprit har været repræsenteret i Randers siden 2003, da butikken åbnede som nabo til den daværende herretøjsbutik Vagn Larsen.

Det er endnu ikke afklaret, hvad de lokaler, som Esprit forlader, skal anvendes til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation

Annonce