Annonce
Norddjurs

Ét år efter virksomhedskonkurs: Lokalt selskab udvider sin forretning

Torben Kristensen (th.) er ny mand i spidsen for Davai ApS' nye forretningsområde. Her ses han sammen med Kim Brüld Olesen, der er ejer af og direktør i selskabet. Privatfoto
Grenaa-selskabet Davai ApS, der sidste sommer overtog alle aktiviteter fra konkursboet efter sin forgænger, Davai A/S, udvider nu forretningsområdet med el og teknik.

Grenaa: Det er efterhånden godt et år siden, at en storstilet broentreprise på Norges næstlængste hængebro, Hålogalandsbroen, kostede Grenaa-selskabet Davai A/S livet og efterfølgende blev årsagen til stiftelsen af et nyt selskab med navnet Davai ApS.

Med stiftelsen af et nyt selskab lykkedes det første omgang stifter og tidligere direktør i Davai A/S Kim Brüld Olesen at redde en stor del af de i alt 100 arbejdspladser, der var blevet berørt af konkursen i det gamle selskab. Og nu har det nye selskab altså fået så meget fodfæste, at det udvider sit forretningsområde, så det udover mandskabsudlejning samt broarbejder og vedligeholdelsesarbejde i primært Danmark også kommer til at omfatte el og teknik.

En fremtid delt i to

Manden, som Davai ApS har hyret til at stå i spidsen for det nye forretningsområde, hedder Torben Kristensen.

Han kommer fra en stilling som regionschef i Elcon igennem 33 år, hvor han har betjent kunder i det jyske område, inden for el-installation, industri, infrastruktur, og sikring.

- De opgaver, som vi ser i fremtiden, vil være opdelt i to. Der vil både være et behov for løsning af traditionelle el-opgaver og mere krævende opgaver med ny teknologi. Men derudover er der også fra kundernes side et behov for mere rådgivning, dokumentation samt en teknisk partner, meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Med den nye afdeling i Davai ApS, ser firmaet, som i dag beskæftiger mere end 60 medarbejdere, sig rustet til at kunne levere en samlet løsning til sine kunder. Desuden er forventningen, at man med det nye forretningsområde kan se frem til ansættelse af flere elektrikere med en solid baggrund inden for industri-el.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce