Annonce
Læserbrev

Et budget, der peger fremad

Læserbrev: For Venstre er det åbenbart et problem, at SF, DF, Radikale, Konservative og Socialdemokratiet vælger velfærd og tryghed og i den forbindelse hæver skatten med 0,2 procent - cirka 40 kroner pr. måned for en lønmodtager.

Budgettet giver tryghed og prioriterer udvikling og den velfærd, jeg støtter.

Enig i, at Randers er udfordret: Flere skal i arbejde, og vi skal gerne have en højere løn. Flere skal også gerne vælge at bosætte sig i vores kommune.

Flere borgere får vi i kommunen, når der er tryghed og vished om, at vores børn får den bedst mulige start på livet. At vores vuggestuer og børnehaver får tilstrækkeligt med ressourcer til at kunne udvikle og stimulere vores børn.

Tryghed er således også, at vores unge kan påbegynde og afslutte en uddannelse.

Det gør også kommunen attraktiv, at hvis du mister dit arbejde, så kan du være sikker på, at jobcenteret i samarbejde med din faglige organisation tilbyder dig den nødvendige opkvalificering, så du igen kan vende tilbage til et godt job. Godt for den enkelte og godt for de virksomheder, der først og fremmest efterspørger kvalificeret arbejdskraft.

I en god kommune er du også sikret, hvis du bliver ramt af en ulykke, syg eller slidt. Så skal din fremtid hurtigt afklares, så du ved, hvad fremtiden byder på. Måske skal du omskoles. Måske er et fleksjob også en mulighed. Er det tydeligt, at du ikke kan klare et job, skal du selvfølgelig have din pension.

I Randers fortjener alle også et trygt og godt ældreliv. Det giver tryghed, når vi ved, at vores ældre får den hjælp, som de har behov for.

Smeden? Ja, alle borgere i Randers Kommune skal have tryghed. Vi skal vide, at ingen overlades til sig selv. At der tages hånd om vores unge og ældre.

Tryghed er også, at vi passer på vores natur, og at vores børn og børnebørn også kan drikke postevand, uden at der er giftstoffer i vandet.

Jeg er sikker på, at prioriteringerne, som partierne bag budgetforliget har valgt, gør Randers mere attraktiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce