Annonce
Navne

Et forrygende år for Zonen Randers

Formand Jørgen Gram glæder sig over fremgangen i Zonen Randers. Arkivfoto: Lars Rasborg

Medlemstallet er mere end fordoblet siden sidste generalforsamling.

Formanden for Zonen Randers, Jørgen Gram, kunne på foreningens generalforsamling fortælle om et forrygende år i foreningen.

Ved sidste års generalforsamling havde foreningen således 22 medlemmer. Det tal er i årets løb mere end fordoblet til 47, og bestyrelsen arbejder til stadighed på at få endnu flere medlemmer. Således vil man tage kontakt til de mange ikke-medlemmer, der fredag den 19. februar deltog i nytårsparaden, der blev holdt hos Falck i Ørsted.

Bestyrelsen fortsætter også sin udadvendte virksomhed ved at stille sig til rådighed ved møder i diverse lokale foreninger.

- For bestyrelsen er det magtpåliggende, at Zonen Randers udvikler sig til en markant del af foreningslivet, siger formand Jørgen Gram.

Foreningen modtager til stadighed relevant materiale om Zone-Redningskorpset. Det er også fortsat hensigten at få etableret et egentligt Zonen-museum i Randers.

Annonce

Kranvognen

Hos Falck i Ørsted fortsætter mellem seks og ti medlemmer arbejdet med at renovere kranvognen fra midten af 1960'erne.

De mødes to gange om måneden, og i publikationen Garagenyt fortælles, at arbejdet skrider nogenlunde planmæssigt frem. Men uventede problemer kan opstå - som for eksempel, da det gamle Zonen-skilt fra stationen i Randers, som foreningen fik foræret ned nytårsparaden, faldt ned og lavede et par buler i den gamle kranbils køler. Eller da en dør viste sig vanskelig at afmontere, fordi den var rustet fast i sit hængsel.

På generalforsamlingen valgtes Lars Vistoft til formand for Garagen.

Bestyrelsen for Zonen Randers ser således ud:

Jørgen Gram, formand, Tom Larsen, næstformand, Ib Chr. Ibsen, kasserer, og Kirsten Vittrup, sekretær. Medlem af bestyrelsen er desuden Preben Hjort Mortensen.

Jørgen Gram er i øvrigt også medlem af bestyrelsen for landsforeningen Zone-Redningskorpsets Venner.

Årskontingentet er uforandret 150 kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Genlæs livebloggen: Overbevisende sejr til FC Nordsjælland

Randers FC

Thomasberg overrasker mod FC Nordsjælland: Startdebutant på kanten

Annonce