Annonce
Randers

Et plaster på corona-såret: Sommersjov under åben himmel

Sigurd Barrett spiller hovedrollen, når Randers Teater inviterer til sommersjov for små og store på Amfiscenen lørdag 11. august. Foto: Randers Teater
Randers Festuge er forlængst aflyst. Men nu arbejdes der ihærdigt på at få stablet underholdning på benene både på Værkets Amfiscene og på gader og stræder, når vi kommer ind i august.
Annonce

Randers: Det var en streg i regningen, at Randers Festuge blev aflyst på grund af covid-19-smitte. Men lidt fest bliver der nu alligevel i gaden.

På Randers Teater arbejder man lige nu  på højtryk for at få stablet et fire timer langt underholdningsshow  på benene lørdag 8. august.

Det skal foregå på Værkets Amfiscene og vil være lidt som i gamle dage med underholdning på scenen og picnickurven inden for rækkevidde.

Entertaineren,  klaverbokseren, historiefortælleren m.m. Sigurd Barrett er foreløbig eneste sikre navn på programmet, men bliver suppleret af andre. Han har vanen tro altid lommen fuld af hits og syng-med-sange, som han vil lufte ved den lejlighed. Desuden er der forhandligner med Katrine fra Lille Nørd. Mne hun er ikke sikker endnu.

- Vi er jo meget sent ude med at hyre artister til vores sommersjov. For det er en opgave, vi har fået for nylig, og som vi rigtig gerne vil lave, siger teaterleder Peter Westphael.

- Det er jo oplagt for os at være med til at skabe nogle gode oplevelser for børn i Randers. Og så er det en skøn måde at skyde gang i den kommende sæson, der bliver vores første som Randers Teater, tilføjer han.

Annonce

Omrejsende ord og toner

Arrangementet er en del af sommersjov i Randers Kommune, der er økonomisk støttet af en pulje fra Social- og Indenrigsministeriet. Formålet med puljen er at skabe gode sommeraktiviteter for børn og unge mellem seks og 17 år - og deres familie. Og det er gratis at se med.


Projektet, som heller ikke er færdigt, handler om at sende noget underholdning rundt til plejehjem, kolonihaver, hospital og andre steder, hvor det giver god mening at sende truppen hen.

Peter Westphael, teaterleder


Der bliver uden tvivl tryk på, når teatret i august åbner efter sommerferien. For der er både egne produktioner og forestillinger ude fra i pipelinen.

Tirsdag 11. august har teatret premiere på et endnu ikke færdigt projekt "101 toner", hvor musikere og skuespillere får til opgave at skrue en mobil forestilling sammen og sende de musikalske ord og toner rundt i Randers.

- Projektet, som heller ikke er færdigt, handler om at sende noget underholdning rundt til plejehjem, kolonihaver, hospital og andre steder, hvor det giver god mening at sende truppen hen, siger Peter Westphael.

Samme dag som teatret sender musikken rundt, danner det også ramme om et show med skuespilleren  Niels Olsen, der rykker til Randers 11. august med den ironisk skeptiske titel "Det kan kun gå galt". Olsen står på scenen frem til og med 14. august.

Desuden arbejder nogle af teatrets faste stab med opsætning af børneforestillingen "Dronning af disen" - et eventyr om at stå ved sin natur. Forestillingen bygger på historien om den undertippede vovehals, skolefrøkenen Annie Edson, der i en alder af 63 år sejlede ned ad Niagara Vandfaldet i en tønde. Den forestilling får premiere 23. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Annonce