Annonce
Randers

Opdateret: Flere biler implicerede i uheld på motorvejen

Arkivfoto: Michael Bager

Randers: Den silende regn blev formentlig årsagen til, at Østjyllands Politi måtte rykke ud til et færdselsuheld på motorvejen ved Randers tirsdag middag.

Selve meldingen om uheldet fik Østjyllands Politi klokken 12.28. Her forlød det, at flere bliver var impliceret i et uheld i det sydgående spor på motorvejen syd for Randers C-afkørslen.

Ved ankomsten til stedet kunne politiet konstatere, at der holdt flere havarerede biler i den venstre vognbane. Vognbanen blev derfor spærret, mens oprydningsfolk og redningspersonel arbejdede på stedet.

- Den melding, vi foreløbig har fået fra folkene på stedet, er, at uheldet formentlig er forårsaget af akvaplaning. En person er blevet kørt til skadestuen til tjek, mens man er i gang med at få ryddet det venstre spor for den sidste bil. Vi ved ikke helt, hvor lang tid der går, før bilen er væk, men der skulle ikke gå så længe, lød det fra kommunikationsrådgiver Janni Lundager fra Østjyllands Politi til Randers Amtsavis omkring klokken 13.05.

Klokken 13.51 var begge spor i sydgående retning igen farbare for bilister. Der var på daværende tidspunkt ingen kø på stedet.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Annonce