Annonce
Syddjurs

Europæisk pris til Tirstrup: Aarhus Lufthavn kåret som årets lufthavn

De er glade i Aarhus Lufthavn efter at de onsdag aften fik prisen som årets lufthavn af en europæisk interesseorganisation. Foto: Kim Haugaard
ERA, der er en interesseorganisation for europæisk luftfart, har kåret lufthavnen i Tirstrup som årets bedste.

TIRSTRUP: Aarhus Lufthavn - eller Aarhus Airport, som den rettelig hedder - blev kåret til årets lufthavn af European Regions Airline Association (ERA) ved en ERA's generalforsamling onsdag aften. Det er første gang at en dansk lufthavn har fået prisen, der tidligere er gået til lufthavne i blandt andet London og Budapest.

- Vi er utroligt stolte af denne anerkendelse. Det vidner om, at vi er lykkedes med vores vækststrategi, der blandt andet har budt på en omfattende ombygning af lufthavnen med nyt design- og madkoncept. Med den flotte titel som årets lufthavn vil vi med stolthed fortsætte udviklingen af lufthavnen, siger direktør i lufthavnen, Peer H. Kristensen.

Med prisen følger også en solid dosis ros fra organisationen bag.

- Aarhus Airport har tydeligt vist en signifikant kommerciel og operationel turnaround i år ved at modernisere sine lufthavnsfaciliteter, udvide sine destinationer og øge passagertallet – samt den store opgave med at ændre lufthavnsstrukturen til en mere dynamisk, kommerciel forretningsmodel. Denne pris understreger lufthavnens fortsatte høje kvalitetskrav til eksisterende og potentielle kunder, lyder det fra Montserrat Barriga, der er generaldirektør for ERA.

Aarhus Airport blev medlem af organisationen i 2016. Med på medlemslisten er 51 flyselskaber og 156 såkaldt associerede medlemmer, der blandt andet tæller lufthavne og fabrikker til flyudstyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fodslæbende start på foråret: Reaktioner fra Rømer, Marxen og Thomasberg

Randers FC

Se højdepunkterne her: Randers og OB holder snor i top-6 efter uafgjort

Annonce