Annoncørbetalt indhold

Få en bedre og mere sikker bolighandel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det går rigtig stærkt på boligmarkedet lige nu. Især i de store byer som København og Århus.


Annonce

Er du heldig at finde drømmeboligen i de to store byer, så er det med at slå til hurtigt, hvis du vil gøre dig håb om at blive den heldige ejer. Du skal dog huske, at ting sagtens kan gå for stærkt. Især når der er tale om en så stor og langsigtet investering, som et hjem jo er. Du bør derfor gøre hvad du kan for at sikre dig bedst muligt.


Brug derfor disse gode råd, når du skal købe bolig.


Brug en boligadvokat

For at sikre dig selv en god rådgivning, der kan styre dig uden om diverse faldgruber, kan det anbefales at bruge en boligadvokat.


Boligadvokater kan hjælpe med rigtig mange ting, når du skal købe bolig. Først og fremmest, kan boligadvokater hjælpe med at gennemgå alle detaljerne ved handlen, så du er sikker på, at du ender med en god aftale og en bolig, der svarer til det, du forventer. Ofte involverer bolighandler en lang række dokumenter, som det kan være svært at gennemskue betydningen af, hvis man ikke er vant til juridisk sprog.


Dernæst kan boligadvokater også stå for at sikre, at din handel bliver gennemført korrekt. Når boligen overdrages, skal der blandt andet udarbejdes og tinglyses et skøde, ordnes en refusionsopgørelse og det skal koordineres med banker mv. så pengene når til sælger på det rigtige tidspunkt. Alt der er noget, som boligadvokater kan stå for.


Når du vælger boligadvokat kan det være godt at gå efter en med lokalkendskab. Skal du f.eks. købe bolig i Århus, kan der være rigtig mange fordele forbundet med at kontakte en boligadvokat i Århus, der har et godt kendskab til det lokale boligmarked og ved hvad der rør sig.


Prisen for en boligadvokat er meget lav set i forhold til størrelsen af den investering du laver, og det kan slet ikke betale sig at lade være. Du bliver nemlig sikret på mange flere måder end hvis du blot bruger ejendomsmægleren.


I sidste ende kan du nemt ende med at spare mange flere penge end du oprindeligt har betalt for en boligadvokat. Som regel vil boligadvokatens pris rigeligt have betalt sig selv, hvis blot han finder en fejl ved din bolighandel.


Undersøg flere lånemuligheder

Mange tror at realkreditinstitutter og banker tilbyder rimelig ens produkter og vilkår, når det kommer til finansiering af bolig, men det er en meget dyr misforståelse.


Du bør helt bestemt undersøge flere lånemuligheder og indhente flere tilbud, inden du vælger, hvordan du vil finansiere dit køb. Der kan være mange penge at spare, og et bankskifte i forbindelse med boligkøb er ikke et sjældent syn.


Det kan selvfølgelig være meget at skulle overskue når man er på boligjagt, men det er godt givet ud i sidste ende.


Tænk langsigtet

Er du faldet for din drømmebolig? Det kunne jo ikke være bedre, men har du også husket at drømme dig ind i fremtiden?


En bolig er nemlig en langsigtet investering, og lige nu er det måske aktuelt for dig at have kort på arbejde, god udsigt og stukloft, men hvor er du om 5 eller 10 år?

Er der stiftet familie? Skal der være plads til en barnevogn, et eller to ekstra værelser, eller er du blevet forfremmet og vil du gerne have mere plads til en større bil?


Husk at der kan ske meget på få år, og det er vigtigt at du også kan se dig selv i dit hjem i fremtiden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.