Annoncørbetalt indhold

Få et bedre mobilabonnement - sammenlign

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Betaler du for meget for dit mobilabonnement?

Ifølge en nylig undersøgelse er næsten halvdelen af alle danskere ikke klar over, at de betaler mere for deres mobilabonnement, end de behøver. Det skyldes i høj grad, at det danske mobilmarked er meget koncentreret, idet kun tre udbydere står for størstedelen af markedet. Derfor har forbrugerne ofte ikke noget incitament til at shoppe rundt efter en bedre aftale. Der er dog en række andre udbydere, der tilbyder konkurrencedygtige priser, og ved at skifte udbyder kan forbrugerne spare betydelige beløb ved at skifte til en anden udbyder. Vil du finde ud af om du er en af dem der betaler for meget, så gør dig selv den tjeneste at læse med i denne artikel, hvor du kan få et par tips og gode råd, til hvordan du sparer penge.

Annonce

Sammenlign priserne fra de forskellige udbydere

Den nemmeste måde at sammenligne priserne på mobilabonnementer fra forskellige udbydere på er ved at bruge en hjemmeside til sammenligning af mobilabonnementer. Du kan bruge denne type hjemmeside til at sortere abonnementer efter pris, så du nemt kan finde den billigste løsning. Sammenlign her eller brug Google til at finde de forskellige udbydere på det danske marked og sammenlign selv deres priser. Det er dog en tidskrævende opgave, så hvis du ikke er tålmodig af natur, anbefaler vi at du bruger en hjemmeside der sammenligner priserne på mobilabonnementer. En sidste mulighed du har, er at kontakte din familie, dine venner eller naboer og kollegaer. Ved at høre hvad de giver for deres abonnementer, kan du være heldig at finde en udbyder og et abonnement, som du ikke vidste eksisterede, til en rigtigt god pris.

Kontakt udbyderne og bed dem om et skræddersyet tilbud

En anden mulighed man har, for at finde og få de billigst mulige mobilabonnement, er ved at kontakte de forskellige udbydere direkte. I nogle tilfælde kan man være heldig at få en skræddersyet løsning, til en rigtig god pris. Det er oftest nemmere hvis man har sin egen virksomhed og i den forbindelse skal have et erhvervsnummer. Det kan dog også lade sig gøre for private, men det er ikke alle udbydere der tilbyder det. Alternativt kan man også kontakte en udbyder for et godt tilbud, hvis man er flere i husstanden. Ved at købe 4-5 abonnementer i stedet for et enkelt, er mange udbydere villige til at give en bedre pris, da man er flere der skifter på samme tid. Igen er det dog ikke alle udbydere der gør det, men det er et forsøg værd.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.