Annoncørbetalt indhold

Få et lysere og mere rummeligt kontorlandskab med lydisolerede glasvægge

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drømmer du om et kontor, en institution eller industri – en arbejdsplads med et godt lysindfald og mindre støj? Et sundt kontorlandskab er ofte forbundet med rummelighed og et godt lysindfald, der øger positiviteten. Det giver nemlig en mere resultatorienteret virksomhed, der trives. Derfor er det vigtigt at indrette arbejdspladsen på en måde, der ikke går på kompromis med hverken det ene eller det andet.

I denne artikel giver vi dig tips og tricks til, hvordan du opnår en effektfuld erhvervsindretning, hvad end det drejer sig om en institution, et erhvervskontor eller en industri.

Annonce

Lydisolerede glasvægge og rummelighed er løsningen

Hvis du allerede nu ved, at der skal indrettes på ny på din arbejdsplads, kan det være en fordel at overveje at hyre én eller flere indretningsentreprenører til indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri. De tilbyder både hovedentreprise og totalentreprise, så du eller din arbejdsplads kan koncentrere jer om at arbejde. Det giver en langt større frihed samtidig med, at I er garanteret en god indretning og større renoveringsprojekter såsom lydisolerede lofte.

Indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri kan være lidt af en mundfuld. Det kræver øje for detaljen og ikke mindst funktionaliteten. Drømmer du om bedre indretning, kan du forhøre dig hos DEKO der er specialist i vægløsninger til erhverv. De tilbyder blandt andet brandsikre glasvægge og lydisolerede glasvægge, der giver rummet en god rummelighed og ikke mindst fuld belysning.

Fordelen ved at inddele kontoret eller arbejdspladsen i sektioner med lydisolerede glasvægge er først og fremmest, at det giver en følelse af at sidde i et åbent kontorlandskab. Forskellen er blot, at du i dette tilfælde ikke bliver generet af støj.

Du vil heller ikke opleve, at rummet er mørkt og småt. Tværtimod giver glasvæggene en lethed i rummet, fordi du har mulighed for at kigge ud på resten af kontoret og stadig få en god mængde lys ind.

Indretning af arbejdspladser med større rum

I institutioner, industrier eller generelt på arbejdspladser med større rum, kan det være en god idé at inddele rummet i sektioner. Det er ideelt som afskærmning, hvis der for eksempel er gang i flere ting på en gang. Det kan være, at enkelte medarbejdere sidder i møde, mens andre laver noget andet, der kræver koncentration. Her kan fleksible foldevægge bruges til sektionsinddeling, så alle har mulighed for at arbejde koncentreret.

Foldevægge har den fordel, at de kan skubbes til side eller foldes sammen. På den måde undgår I også et permanent åbent kontorlandskab. Dog er det en mulighed, eftersom i nemt og hurtigt kan folde foldevæggene sammen og bruge hele kontoret. Ifølge australsk forskning viser det sig nemlig, at åbne kontorlandskaber eller arbejdspladser uden sektionsinddeling kan give mere stress og mindske produktiviteten. Det resulterer på den lange bane i mere sygdom på arbejdspladsen.

Vil du gerne vinke farvel til støj og stress på din arbejdsplads, kan du altså overveje smarte vægløsninger fra DEKO, som her i Skandinavien er førende udbydere af glasvægge. Desuden er DEKO en af de største danske tømrer- og snedkervirksomheder, og virksomheden specialiserer sig i indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.